reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Och dziewczyny żeby to podłączenie było tak ekspresowe jak Wasze odpowiedzi to byłoby super:-D .
Kachasek nie wiemy jeszcze na 100% czy chceny neostradę czy może z kablówki, musimy się zorientować co i jak. Obawiam się że przed świętami już nie zdążymy nic załatwić:-( .Ale jakby co to tydzień chyba wytrzymam bez netu, ale ani dnia dłużej:tak: .

reklama
nie jestem zwolenniczką tepsy (mimo, że mam z nimi unowę) ale można podpisać umowę na rok, 2 lata, albo bezterminowo, ale wtedy są inne ceny
wytrzymać wytrzymasz, tylko odezwij się zaraz jak tylko będziesz miała neta:tak:

Na jeden rok. Najlepiej wstrzelić się w dobrą promocję. Wtedy można się załapać na naprawdę tani i szybki net. Jeśli nie chce się przedłużać potem umowy to trzeba pamiętać o wypowiedzieniu bodajże miesiąc przed bo jak nie to jest automatem prfzedłużana. Ale ja nie wypowiadam bo sobie chwalę. I kablówkę tez mam z UPC.
Najlepiej pogrzebać na ich stronie - tam zawsze jest aktualne info o promocjach. U nas poza tym łazili i zostawiali na klatce ulotki.

a tak zupełnie z innej beczki, wiecie może czym najlepiej usunąć smar albo jakiś wstrętny czarny olej? przy myciu auta zauważyłam, że dywanik w bagażniku i środkowy pas bezpieczeństwa oblane są jakimś olejem:wściekła/y: nie mam pojęcia czym to wywabić:baffled: dywanik mogę czymś przykryć, ale pasa przecież nie obkleję np folią, żeby nie brudził:wściekła/y:

Hej, ja mam od miesiąca net z GTSu, było z tym trochę problemu, bo nasz monopolista tpsa na maxa utrudniał to podłączenie (GTS używa łącza tpsy), ale juz jest.
Do tpsy nie wróciłabym za nic ! mam dość ich monopolu...

Zachciało mi się prać prezentowy wózek. Wrzuciłam wszystko do wanny, no i zaczęło się wielkie szorowanie wszystkich elementów, później dokładne płukanie i na koniec wieszanie na linkach na słoneczku. No i jeszcze w połowie prania skończyła mi się ciepła woda i musiałam w piecu napalić :wściekła/y:
No i mam za swoje :wściekła/y: jestem tak padnięta, że musiałam się położyć i ledwo żyję :zawstydzona/y:
A w salonie pobojowisko (miałam dzisiaj zrobić generalne porządki) wszystko rozgrzebane, a po południu czeka mnie jeszcze praca w domu. Przyjdzie dziewczyna i jak zobaczy ten mój bałagan to chyba zemdleje.
A ja nie wiem jak wykrzesać z siebie choć odrobinę energii :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry