Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wczoraj próbowałam wyprać ten dywanik zalany olejem (na próżno, ale ból pleców i jakieś dziwne drobne skurczyki się pojawiły), dzisiaj miałam nic nie robić, ale miałam obowiązkowe sprzątanie łazienki, bo się rura pod wanną zatkała i zalało mi łazienkę
ciekawe jaka niespodzianka jutro mnie czeka
Przybij piątkę!nie wiem czy cię to pocieszy,ale w sobotę odebraliśmy klucze od naszego m. od dziś zaczynamy roboty- gładzie ( a wcześniej zrywanie tapet), równanie sufitów i podłóg, kładzenie paneli, malowanie, wstawianie kuchni, terakoty, glazury, etc...... jestem przerażonaa czas przecież goni!
W naszym m ściany już są, elektryka też ale tynki dopiero "się kładą". Zaraz zacznie się jazda z podłogami, glazurą i terakotą
Większość juz wybrana - mieliśmy szczęście i trafiliśmy na cudownego (odpukać!) wykonawcę ale i tak lecę na ryjek... Obyś Ty leciała nie bardziej ;-)Tfu tfu tfu!!! Przez lewe ramię!!! Piotruś ma całkowity zakaz, pod karą nie posiadania miejsca na łóżeczko!Kurcze, czy wszystkim nam grozi wcześniejsze sypnięcie?
;-)