reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Kurcze, czy wszystkim nam grozi wcześniejsze sypnięcie?:-D Mnie niby oficjalnie to nie grozi, ale ja sama jakoś tak przeczuwam, że to jednak będzie wcześniej. Zobaczymy czy się sprawdzi. Ale wtedy też nie będę czerwcówką.:no:

przy takim trybie życia, jaki większość z nas prowadzi, to wszystko możliwe, że czerwcówki zamienią się w majówki. Ja nie pracuję, a codziennie coś genialnego wymyślę, żeby się zmęczyć:wściekła/y: wczoraj próbowałam wyprać ten dywanik zalany olejem (na próżno, ale ból pleców i jakieś dziwne drobne skurczyki się pojawiły), dzisiaj miałam nic nie robić, ale miałam obowiązkowe sprzątanie łazienki, bo się rura pod wanną zatkała i zalało mi łazienkę:wściekła/y: ciekawe jaka niespodzianka jutro mnie czeka:confused:
dziewczyny nie przesilajcie się za bardzo, dajcie trochę na luz

Esia, sprawdź czy masz dostęp do zamkniętego. Nie wiem czy zadziałała Blanes, czy ja - bo też dziś skrobnęłam do Admina w naszej sprawie;-) , ale JA WCHODZĘ!!! Hurrrrrra!!!!!!!!!

nie wiem czy cię to pocieszy,ale w sobotę odebraliśmy klucze od naszego m. od dziś zaczynamy roboty- gładzie ( a wcześniej zrywanie tapet), równanie sufitów i podłóg, kładzenie paneli, malowanie, wstawianie kuchni, terakoty, glazury, etc...... jestem przerażona :szok: a czas przecież goni!
Przybij piątkę! :-D W naszym m ściany już są, elektryka też ale tynki dopiero "się kładą". Zaraz zacznie się jazda z podłogami, glazurą i terakotą :szok: Większość juz wybrana - mieliśmy szczęście i trafiliśmy na cudownego (odpukać!) wykonawcę ale i tak lecę na ryjek... Obyś Ty leciała nie bardziej ;-)

Gośka uważaj na siebie! Rozumiem, że na "korkowanie" za wcześnie - mam nadzieję, że nie będą Ci nic zakładać...

Kurcze, czy wszystkim nam grozi wcześniejsze sypnięcie?
Tfu tfu tfu!!! Przez lewe ramię!!! Piotruś ma całkowity zakaz, pod karą nie posiadania miejsca na łóżeczko! :-D ;-)

Dzisiaj byłam w pracy i czuję się teraz krooowiaaastooo... Leżę i dochodzę do siebie... Jak tak dalej pójdzie, to cienko widzę tę moją aktywność ;-)

Cześć Dziewczynki, ja tylko na chwilkę do Was zaglądam. Cieszę się, że nasze dwie czerwcówki mają już dostęp.

Obawiam się, że przez dłuższy czas będę nieobecna, postaram się to jutro wytłumaczyć jeśli znajdę czas :zawstydzona/y:.
Pozdrawiam Was wszystkie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry