Olla
Melowa mamusia:)
Czesc dziewczyny!
A ja tez moglabym wpisac sie na liste chetnych na dzial zamkniety czy juz za pozno? A moze za krotko na forum jestem...?
Wezcie mnie pod uwage prosze
Wiecie jak sie dzisiaj walnelam mocno w brzuszek?!!!
Twardnial mi potem co kilka minut...strachu sie najadlam ale juz jest lepiej.Dalej czuje miejsce w ktore sie udezylam ale nie jest ono juz tak bolesne.
Bardzo czesto obijam sie tym brzuszyskiem o rozne sprzety ale dzis to przesada! Jakos czasem zapominam ze mam taki balon przed soba
))
A ja tez moglabym wpisac sie na liste chetnych na dzial zamkniety czy juz za pozno? A moze za krotko na forum jestem...?
Wezcie mnie pod uwage prosze
Wiecie jak sie dzisiaj walnelam mocno w brzuszek?!!!
Twardnial mi potem co kilka minut...strachu sie najadlam ale juz jest lepiej.Dalej czuje miejsce w ktore sie udezylam ale nie jest ono juz tak bolesne.
Bardzo czesto obijam sie tym brzuszyskiem o rozne sprzety ale dzis to przesada! Jakos czasem zapominam ze mam taki balon przed soba
... ale od trzech dni nadrabia wszystkie zaległe robótki domowe, no nie moge go nawet do obiadu zagonić!!! nie poznaje człowieka- to strasznie nie w jego stylu. To jest człowiek, z którym po raz pierwszy się posprzeczałam o zepsutą lampkę. Nie potrafiłam pojąć że facet może nie umieć naprawić lampki a on to na serio mówił...;-) a teraz znajduje na prawde fajne rozwiązania n.p. na płaczącą żywicą ławkę na balkonie, wystajacy kabel... no nie poznaje człowieka
i już oczywiście przeliczyłam sobie ile rzeczy mogłabym za to kupić małemu
ale nic poszperam jeszcze może znajdę coś tańszego