Esia
Fanka BB :)
Malvinka gratulacje!!!
Sorga tak to bywa - ja sądziłam, że jak już się zdecydujemy to - bach! - i dziecko będzie. Okazało się, że od tego "bach!" dzieliło nas sporo czasu, mnóstwo nerwów i nowej wiedzy... I teraz już dmucham na zimne oraz, siłą rozpędu, chcę wiedzieć właściwie wszystko. Chyba to norma? ;-)
Sorga tak to bywa - ja sądziłam, że jak już się zdecydujemy to - bach! - i dziecko będzie. Okazało się, że od tego "bach!" dzieliło nas sporo czasu, mnóstwo nerwów i nowej wiedzy... I teraz już dmucham na zimne oraz, siłą rozpędu, chcę wiedzieć właściwie wszystko. Chyba to norma? ;-)
, wracałam z dlugiego kontraktu ponad rocznego w 14 sierpnia. Moj Kot zmeczony rozłąką mówi zróbmy bobasa, ja mówie- spoko, niegdzie sie juz nie wybieram i prosze we wrzesniu juz byłam w ciąży...
Błoga nieświadomość jest fajna, pozwala sie poprostu cieszyć, a teraz tylko wyszukuje nowych zagrożeń dla Ziomala i trzęsę się nad tym czego jeszcze nie wiem... mówie ci ciężka praca sie z tej ciąży zrobiła a była frajda

a ja chce być mamuśka z klasą
(H&M)
Nie wiem - jasnowidz, czy co? ;-) No ale, póki co, chyba przytyłam nie więcej niż 1-2kg; a nie mam ani wymiotów ani mdłości.