reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

gronkowca, czy paciorkowca? no ale i tak niedobrze, pociesz się ze możesz przynajmniej zapewnic dziecku bezpieczenstwo, teraz gdy wiesz. Mnie nie badali na to :(

reklama
sms od Kachaska

co u WAS,rozpakowaly sie juz kolejne mamusie,ja nadal w szpitalu,w dwupaku,wczoraj moj gin wywolywal skurcze,byly ale znow ucichly,mam czekac do jutra i zobaczymy co dalej,pozdrowionka i buziole dla czerwcowek Kachasek

Fantazja- nie martw sie na zapas, nawet do 40% kobiet ma ta bakterie ale teraz jak juz wiadomo, ze jestes nosicielem bedziesz musiala miec podlaczony antybiotyk w czasie porodu i tyle, dobrze ze wiesz, bo nic sie nie stanie.
Sorga-moze mialas tylko nikt Ci nie powiedzial? Lekarz zrobil wymaz i stwierdzil, ze wszystko jest okey, a zapomnial poinformowac najbardziej zainteresowana ...

sms od Goski
jestesmy z mala w szpitalu,wysoka bilirubina,trzymajcie kciuki za szybki spadek Goska

Gosia kciuki zacisniete,szybko wracajcie:tak::tak::tak:

Sorga- to moze po prostu robili wczesniej i zakladaja ze sie nic nie zmienilo i dlatego juz teraz nie powtarzaja. Niektorzy lekarze wlasnie uwazaja ze to sie tak nie zmienia z dnia na dzien. Na pewno wiedza co robia :-)
Gosia-trzymamy kciuki. Zdrowka!!!

ojojoj ale sie dzieje!!!
kachasku bądz dzielna , to już pewnie niedługo :D

Gosia trzymam kciuki, nie wiem co to bili...cośtam ale żeby spadła :tak:

reklama
Gosia trzymam kciuki - ale nic sie nie martw - pewnie muszą małą jeszcze kilka razy naświetlić i bilirubina spadnie :tak:

Do góry