reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Kachasku super!

Szopka my kupiliśmy wodę morską w sprayu - nazywa się Unimer. Nie ma informacji od jakiego wieku można stosować. Do tej pory użyliśmy raz - gdy z noska Piotrusia wyciągnęłam patyczkiem spore gile :baffled: I dla przeczyszczenia mu psiknęliśmy. Był bardzo zadowolony ;-) (oczywiście, najpierw sprawdziliśmy na sobie jakie to uczucie i czy nie "daje" za mocno :tak:).

KACHASKU super super wiadomosc -całuski
A my byłysmy na szczepieniu mała ok. wazy 4650g,ciekawe jak nocka nam minie narazie ciezareczek mamuni spi spokojnie

Dzięki Gosia.:-)
A powiedz mi, czy Ty robisz sobie badania w kierunku cukrzycy po ciąży? Bo ja dostałam skierowanie od mojej cukrzycówki, żeby 2 miesiące po porodzie zrobić sobie krzywą cukrową. No i chyba pójdę...:szok: Mam nadzieję że wyjdzie ok. A Ty jak????

Czesć Dziewczyny!! My dopiero pierwszy dzień w domku!! Narazie nie mam czasu czytać ale jk tylko będę mogła to nadrobię zaległości-tymczasem zaraz wysyłam zdjęcia Wiktorka. Mieliśmy trudny okres ale myślę że go zażegnaliśmy. Miałam zakażanie wewnątrzmacicne-wody cuchnące-zielone. Obydwoje w cięzkim stanie na antybiotykach ale teraz powinno byc ok. Trzymajcie kciuki aby nam się dobrze żyło:-) GRATULUJĘ WSZYSTKIM MAMUSIOM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O jejku Siwucha...bidulko nasza...ale sie nacierpieliscie!
Cale szczescie ze juz po krzyku.
Zycze Wam wszystkiego dobrego i jak naj mniej problemow...caluje mocno,duzo zdrowka!

reklama
Siwucha trzymajcie sie -całuje mocno
Dzagud no własnie trza zbadac ten cukier tym bardziej ze hleje jak na pustyni i chudne:szok:
Moja kruszyna spi nie marudziła a po szczepieniu ani sladu-uff!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry