reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Już wiem dlaczego ciągle tkwimy w przyszłych mamusiach.

Admin się szkoli a nikt inny (czyt. moderatorzy) nie jest w stanie nas przenieść do dzieci urodzonych w 2007.

Mam nadzieję że szybko wróci. Aletka mi napisała że nie trzeba mu przypominać. Więc zostaje cierpliwe czekanie :tak:

Maksio niby na rękach usypia, a jak go kładę do łóżeczka to koncert. A ile razy był dziś przy cycu to nawet nie liczę.:zawstydzona/y::-(
u nas było dokładnie to samo, a ok 16tej była taka histeria, żę Misiek mało co nie wpadł w bezdech tak krzyczał. wyruszyliśmy oddać laktator i 2 min po wyjeździe zasnął, pojechaliśmy potem do teściów i spał w sumie 4 godz bez przerwy. mogłam go rozebrać, przewinąć, ubrać i nic - spał jak suseł. ale tylko wróciliśmy do domu i poczuł łóżeczko - płacz:szok: może coś z łóżeczkiem nie tak?:eek:

U mnie to samo....w dodatku nadal upał....Zuzia i Ja mamy już dość....mam w domu klimę, ale boję się ją włączyć przy Zuzi, żeby jej nie przeziębić....

u nas bez klimy by sie wytrzymac nie dalo...w domu chodzi na okraglo a w samochodzie to by mozna placek piec bez klimy. Zanim gdzies jedziemy to moj maz idzie wlaczyc auto i klime na 5 min zanim wejdziemy do samochodu by tam sie troszke ochlodzilo. A w domu jak mala spi to zawsze pod kocykiem bo choc jest przyjemnie z klima to jak sie spi zawsze robi sie czlowiekowi chlodniej. Luka nic sie nie boj napewno nie przeziebisz dziecka tylko zawsze miej kocyk pod reka:tak:;-)

u nas bez klimy by sie wytrzymac nie dalo...w domu chodzi na okraglo a w samochodzie to by mozna placek piec bez klimy. Zanim gdzies jedziemy to moj maz idzie wlaczyc auto i klime na 5 min zanim wejdziemy do samochodu by tam sie troszke ochlodzilo. A w domu jak mala spi to zawsze pod kocykiem bo choc jest przyjemnie z klima to jak sie spi zawsze robi sie czlowiekowi chlodniej. Luka nic sie nie boj napewno nie przeziebisz dziecka tylko zawsze miej kocyk pod reka:tak:;-)

Dzięki Monia,

klimę jednak włączyłam - bez chyba nie dalibyśmy rady - obniżyłam temp w domu tylko o 3 stopnie (a było 28 !!!) i od razu ulga - chyba Zuzia też od razu poczuła się lepiej.

Kachasku czy moglabys wkleic jeszcze raz ten filmik o masazu brzuszka? :rofl2:
nie moge go znalesc:zawstydzona/y:

dziewczynki cos Sorgi nie widze, czy wiecie co u niej? chyba zajeta jest nasza mamusia Ziomolka...;-)ee jak my wszystkie.:-D

Ja tez wam powiem, ze mala daje popalic szczegolnie w te upaly;-) slodnka to meczarnia ale zawsze...baaardzo nie lubi spac to moje dziecie... i kto to powiedzial, "spi jak niemowle...:-D:-D:-D".

dlugo nas tu nie bylo, wiec wklejam najnowsza nasza fotke ze wczoraj, zeby wam sie cioteczki pochwalic jaki maly klopsik ten moj szkrab jest. Suri w osobie wlasnej ;-)

Witam
SURI slicznosci-całuski
Moja maleńka dzis w nocy leoiej ale i tak pic jej sie chce,az mleczko zasycha w usteczkach,taka gora ze znowu do wieczorka w chacie
szkoda ze nie mama klimy

reklama
dziewczynki cos Sorgi nie widze, czy wiecie co u niej?

No właśnie. A co gorsza Asylan nam się straciła. I to już jakiś czas temu :-(

Gośka - ja też żałuje braku klimy :tak:

Kachasek - moja Krupcia tez nie chce w dzien spac. zwłaszcza po południu. Dobrze że mam huśtawke. najczesciej po włozeniu do niej spi jak suseł. tak jak teraz :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry