reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
dziewczyny kochane czytam was niemal codziennie al pisac nie mam sily. Eryk wcale nie spi w ciagu dnia i poprostu jestem wykonczona, wczoraj mialam krwotok z nosa. Moja mama przyjechala mi troche pomoc bo chalupa zapuszczona i dostala moj komp kachasku(nie mamy tv) zeby jej sie nie nudzilo:P bo ja ciagle z malym na cycu hehe, teraz tez. je bawi sie, oglada karuzele, potem przewijamy, karmimy, bawimy... tylko spacer jest przerwa na sen ale to tez 1,5 godziny nie wiecej. takze nie martwcie sie, czytam i gratuluje sukcesow waszych malenstw:) i waszych w macierzynstwie, widze ze wszystkie radzimy sobie co raz lepiej tylko moj szkrab uparl sie juz na poznawanie swiata i strasznie gada do karuzeli i biegnie do niej... mimo wszysto pieknie jest:) zapraszam do galerii Eryka zobaczycie jak pieknie rosnie:D Pozdrawiam

Kotek a jak tam twija pieknosc? pochwal sie jakimis nowymi zdjatkami...:tak::-D:-D:-D
choc musze zajrzec na zamkniety... dawno mnie tam nie bylo.

Sorga - skad ja to znam..;-) cieszymy sie zes cala i zdrowa:-)

reklama
Anni dokładnie zajrzyj na zamknięty.
Sorga super ze się odezwałaś, galeria Eryka super obejrzałam dokładnie wszystkie zdjęcia. Zawartośc i ilośc w pieluszce taka sama jak u mojej niuni ;-D.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry