reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Dziewczyny ja troszkę nie na temat ale własnie mężuś do nas jedzie po 5 tygodniach. Już jutro rano się przytulimy nie moge się doczekac:-D:laugh2:. Sorry ale musiałam sie pochwalić;-).

reklama
Kotek nie sorruj nam tutaj;-) cieszę się, że w końcu zobaczysz swoją drugą połówkę, a mężuś ciebie i niunię:tak: i ani mi się waż tu wchodzić jutro:-D;-):-):blink::happy:

Anni raczej nie poradników jak świętość, ale dzięki za radę. też już czytałam gdzieś o tym usypianiem przy cycku, ale jak Michał tak bardzo lubi usypiać w ten sposób i się wycisza, a potem słodko sobie śpi, to czemu mam mu bronić?

Kotek i jak dzisiejszy poranek? :-D

Jeszcze wracając do książki - zgadzam się z tym, co piszecie. Pewne rzeczy z niej bardzo mi się przydały, pewne nie. Ale przecież sama autorka twierdzi, że "najważniejszy jest zdrowy rozsądek" i że każde dziecko jest inne i jej rady należy modyfikować ;-)

reklama
Do góry