reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Ah! smutne wies\ści tu czytam tak tragiczne ,siwucha trzymaj sie ciepło i dla szwagierki podziw i szacuneg głeboki :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( Sama znam taką dziewczynę która poroniła szok szok .

reklama
scuiola011.gif
Ja po dwóch dniach w szkole, a do domu dotarłam o 19.00 Czas w końcu nacieszyć sie resztką weekendu :dry:
Agik a czego ty tak pilnie sie uczysz, i kto przy dziecku siedzi ? bo u mnie babcie wymiękają to plecy bolą to ciężko

a ja zamiast szykować się do wyjazdu siedzę i drukuję notatki (bo mam zamiar pouczyć się trochę do egzaminu ;-))
we wtorek (najprawdopodobniej) jedziemy do niemiec:tak: a ja jeszcze nic nie spakowałam, a o ile mi wiadomo kończy się niedziela:szok: za to jaka niedziela...:-) to na innym wątku:tak:
no i gdyby mnie tu jutro nie było, to do zobaczyska przed samymi świętami:blink:

weekend weekend i po weekendzie :-(

rozumiem że teraz sie tu zapełni? :-)

my z Zosią jak co poniedziałek zaczynamy odliczanie do weekendu :tak:

scuiola011.gif

Agik a czego ty tak pilnie sie uczysz, i kto przy dziecku siedzi ? bo u mnie babcie wymiękają to plecy bolą to ciężko
Studiuję socjologię na Uniwersytecie łódzkim. Jestem na ostatnim roku i pisanie pracy mgr przede mną. Z dzieckiem na ręku ;-)

A żeby zostawić małego to nie mam problemu. Po pierwsze mieszkamy z teściami, to zawsze jak mam potrzebę to tylko znoszę go do babci na dół ( my mieszkamy na pietrze), babcia na emeryturze to nie ma problemu. Chociaż zauważyłam, że go coraz mniej nosi i też narzeka na korzonki. Po drugie jak teściowa nie może( teraz jest chora 2 tydzień to na dole kwarantanna) to zawozimy go do mojej mamy a tam już czekają na niego: moja mama czyli babcia, mój tata- dziadek , ciocia i wujek chrzestny ( moje rodzeństwo), a do tego prababcia ( bo mieszka przez siatkę z moimi rodzicami) a do tego czasami jeszcze ciocia jakaś albo moja siostra cioteczna. :szok::szok::szok:
Czasami to aż mnie przeraża ten natłok opiekunów, ale wiem, że dobrze mu tam. Do domu wraca taki zmęczony, że nie mam potem z nim problemów :tak:

Efilo my też się meldujemy od rana :-)

agik to super masz :tak: ja to nawet jak do sklepu po bułki idę to muszę Maksia ze sobą zabrać :zawstydzona/y:
ale co tam przynajmniej wiem, że jestem samodzielna ;-) i nikomu nie muszę nic zawdzięczać ;-)

No faktycznie , nie mam na co narzekać. Pomoc mam zawsze pod ręką :tak:
Tylko teraz ciężko jak teściowa chora, bo moja cała rodzinka w tygodniu uczy się lub pracuje, więc i tak nie mam małego z kim zostawić i muszę sobie sama radzić.

Dziewczyny, czy któraś z Was kupiła dla swojego bobasa pościel z firmy Darland? Jeśli tak, to czy polecacie ją? Czy nie jest sztywna i szorstka?

A jeśli nie, to jaką możecie polecić?
a mam pościel od kumpeli ze Stanów (prezent), ale nie jestem zadowolona, muszę kupić nową. Pomóżcie proszę potrzebującej :-)

reklama
my z Zosią jak co poniedziałek zaczynamy odliczanie do weekendu :tak:

my z Czarkiem też, bo cały tydzień tata wychodzi kiedy jeszcze śpimy, wraca często kiedy już śpimy, a wszelkie babcie i ciocie mieszkają wiele kilometrów od nas :-(

U nas dziś od rana wielka śnieżna zamieć- Czarek patrzy przez okno i szczęka mu opada ze zdziwienia :-D

Do góry