dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
WSYSKIEGO NAJLEPSEGO
DLA
MADZI, ANTKA I MAKSIA
spoznione ale szczere:-):-):-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
WSYSKIEGO NAJLEPSEGO
DLA
MADZI, ANTKA I MAKSIA

co do usypiania to laska ze staraczek napisala nam troszke drastyczną metode jak nauczyc dziecko samodzielnego zasypiania w lozeczku,podobno po 2-3 dniach daje skutek,ale z niej tez jeszcze nie skorzystalam
Mam u siebie podobny model ;-) Dzisiejszą noc spędził głównie na nogach, teraz zapowiada się podobna - jest dzielny i kochanyOd razu uprzedzam, męża nie wypozyczam ;-)

Jeśli nasza metoda nie poskutkuje, zwrócę się z błaganiem o te rady, które dostałaś od koleżanki 
wyszłam do szkoly o 8, wróciłam ok 15:30. był tylko jeden telefon, że Michał nie chce zupki
no to kazałam zrobić mleko. ponoć też nie chciał, ale za chwilę wypił (widocznie nie był głodny, bo sinlac wcześniej wciągnął). w międzyczasie Misiek zaliczył 3
drzemki - 2 po 40 min i jedną 50
cycka Michaś dostał ok 16:30 i na 17 poszłam do fryzjera. wróciłam o 18:30 to bąbel spał od 15 min
obudził się po 20, przebrałam go, nakarmiłam, porozrabiał trochę i śpi
Emmila takie "zero reakcji" to nie dla mnie. Usypianie nie ma być przecież karą...