Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak. Ciąża wpływa wydatnie na jakość włosówLaski poradzcie please:-(
wypadaja mi wlosy normalnie garsciami.Nie moge sie z tym uporac i jeszcze Amelia im pomaga.Jak tak dalej pojdzie to niedlugo jak lysa bede tfu tfu.Znacie moze jakies witaminy na wzmocnienie lub inne specyfiki?![]()
Ja stosuję - od razu lepiej 

), żałuje jedynie, że nie pomyśleliśmy o jakiś zatyczkach do uszu. I mam nadzieję, że nie uszkodziliśmy mu słuchu
, bo jak zbliża się do miejsc zabronionych (płyty, kwiatki, szafki) to jakoś zupełnie nie reaguje jak się do niego mówi, że nie wolno
;-):-)

oczywiście otwartą buzią ;-) i nawet kuzynce dał się wykąpać i tyłek wypudrować
bo pokazywali jakieś maleństwo ;-) ale chyba w różu i trochę starsze
problem z pamięcią ;-)Wypiłam wczoraj trzy kieliszki wina.... i chyba mam kaca;-)
dobrze, że jedynie piciu mi się chciało i spać ;-) inna forma kaca była by dla mnie zabójcza ;-)A co do włosów, to naszło mnie na zmianę fryzury...może coś doradzicie??? Tylko wybór chyba nie jest za duży, bo aktualna długość moich włosów to ok 5cm![]()
i wiecie, już mamy prezent ;-) jeszcze nie kupiony, ale już upatrzony
ale proszę o radę - wybrałam dla Zośki krzyżyk z meteorytem Tatahouine, do tego dostanie taki fajny certyfikat, że owy krzyżyk został wykonany dla niej z okazji pierwszej komunii świętej. No i moja mama od razu mi wypaliłam, że krzyżyka się nie daje
że niby Zocha będzie "nosić krzyż przez całe życie"
my z Maćkiem akurat na ten krzyżyk jesteśmy mocno napaleni i trochę już zgłupieliśmy 
w prezencie
i też mam certyfikat, że ten wisiorek został specjalnie dla mnie zaprojektowany za ... za coś ;-) i super to wygląda, i w dodatku super pamiątka dla mnie
a dzisiaj już śmiga jak szalony
cwaniak jeden!!!