Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

w sypialni też mamy zasięg - wczoraj testowałam
), zajadam się chipsikami
opijam się colą light
i słucham w radyjku zielonogórskim transmisji z mojego kochanego Falubazu
byłabym w pełni zadowolona, gdyby mi jeszcze ktoś zaśmierdział pokój tym charkterystycznym żużlowym smrodem
i mecze żużlowe będą dla mnie niedzielną tradycją 

Jedyna nadzieja, że jednak udało się jej nie zarazić.
... I skrzep ...

pani za ladą: chyba pęczak, a Maciek: nie,nie, pęcak
i pani ekspedientka rozwaliła się ze śmiechu
a mój kochany mężulek czerwony jak cegła uciekł
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i przypomniała mi się historyjka jak moja teściowa przejęzyczyła się przy mówieniu listy zakupów i zamiast pęczak powiedziała pęcak ;-) mój kochany nastoletni Maciek w sklepie powiedził: poproszę pęcakpani za ladą: chyba pęczak, a Maciek: nie,nie, pęcak
i pani ekspedientka rozwaliła się ze śmiechu
a mój kochany mężulek czerwony jak cegła uciekł
![]()
![]()
![]()
![]()
Nie jestem pewna czy to to...Zobaczymy jutro...
I to jeszcze był góralski wirus, ja i bracia mieliśmy całe ciało obsypane setkami krost, wysoką gorączkę i trwało to miesiąc
Oczywiście ślady pozostały do dziś... 
dobrze, że ja już ospę przeżyłam ;-) pamiętam dokładnie - koniec 6 klasy ;-) rozchorowałam się w pierwszy dzień wakacji
i chora byłam aż 3 dni (cały weekend). Ale przy okazji zaraziłam trójkę sąsiadów z góry, którzy przez trzy tygodnie wakacji siedzieli w domu
Tez mialam okolo 3 tygodnie i cali bylismy wysypani .Pamietam ze mama smarowala nas mascia cynkową czy czyms takim i bylismy cali biali haha.
.No ale to powazna choroba.Ale chyba sie ja przechodzi raz w zyciu jak rozyczke i odre