reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
cześć laski, ja tylko na chwilę. trzymajcie dzisiaj kciuki i to moooooocno, bo o 11:30 mam egz, a w głowie pustki:baffled: może nie całkiem, ale jak na dzień dzisiejszy wolałabym tą paskudną rachunkowość:baffled: lecę niedługo zaprowadzić Michała do teściów i jadę do szkoły
miłej soboty i oby pogoda się poprawiła, jeśli macie tak nijak jak ja

Franiu

d2c4e057f2b09ca7.gif

Wszystkiego najlepszego w dniu Twoich pierwszych urodzinek!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Amelce, Lauruni, Piotrusiowi i Franiowi
Samych Wspaniałości i Piękności W życiu
k015.gif

Efilo współczuję kobiecie takiego przeżycia, oby wszystko skończyło się dobrze.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziękujemy za życzenia :-) My juz po imprezce :-D Byłoświetnie- relacje jutro :tak: Powiem Wam tylko, ze Franio chce zostac księdzem, wybrał różaniec :-)
Trochę wspomnień:
- tak było rok temu:

- a tak dzisiaj:

Do góry