reklama
Monika77 7 czerwiec
Fanka BB :)
hej dziewczyny - jeszcze raz was witam, i dzięki za ciepłe przyjęcie
.
Dzagut i Anni współczuję Wam, ale trzymajcie się ciepło - wszystko musi być dobrze, a Wy ciężarne nie powinnyście się za dużo denerwować. Moja mama ma bardzo władczy charakter - chce wszystkim i wszystkimi rządzić i o wszystkim wiedzieć. Kiedyś kłóciłyśmy się przeokropnie- ale ja w końcu spasowałam - po prostu ja coś mnie wkurza to zaciskam zęby i już. I tak jest o wiele milej. Ja moim rodzicom bardzo dużo zawdzięczam i wole być z nimi w dobrych stosunkach niż skłócona. Także trzymajcie się mocno i nie dajcie się :-) . Buziaki

Dzagut i Anni współczuję Wam, ale trzymajcie się ciepło - wszystko musi być dobrze, a Wy ciężarne nie powinnyście się za dużo denerwować. Moja mama ma bardzo władczy charakter - chce wszystkim i wszystkimi rządzić i o wszystkim wiedzieć. Kiedyś kłóciłyśmy się przeokropnie- ale ja w końcu spasowałam - po prostu ja coś mnie wkurza to zaciskam zęby i już. I tak jest o wiele milej. Ja moim rodzicom bardzo dużo zawdzięczam i wole być z nimi w dobrych stosunkach niż skłócona. Także trzymajcie się mocno i nie dajcie się :-) . Buziaki
Monika77 7 czerwiec
Blanes, wlasnie wypatrzylam, ze jestes z Krakowa - i na sentymenty mnie wzielo. Ja przez 5 lat mieszkalam w Krakowie, moja córcia urodziła się tam. Gdzie zamierzasz rodzic? i do jakiego lekarza chodzisz?
Monika77 7 będę rodzić w Żeromskim jak się uda ;-) tam teraz strasznie dużo chętnych mają, a lekarzy to ja trochę już odwiedziłam. Najpierw dr Masior, potem dr Markiewicz a teraz dr Moskała z Żeromskiego właśnie.
Pozdrawiam Cię serdecznie :-)
Pozdrawiam Cię serdecznie :-)
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Sorga nie wyrazilabym tego lepiej:-)
Jlociu to witaj w klubie,moj mezulek tez ma podobnie
Jlociu to witaj w klubie,moj mezulek tez ma podobnie

cieszę sie , że myslicie podobnie
jesli chodzi o pomoc w goleniu... musze unikac takich sytuacji gdzyż seks niestety jest dla mnie niewskazany, a chce mi sie baaaaaaaarrrddzzzooooo
, wiadomo Kotem mogę się zająć ale mi samej nie wolno a to wszystko działa na zmysły, więc ... musze być twarda ale po prostu tez unikam pokus, no i jeszcze troche pounikam. Juz w tej ciązy wszystkich chyba przyjemności sie wyrzekłam- fajek, alkoholu, tańców, spacerów, sexu... ale i tak jestem szczesliwa:-) w końcu zawsze mam desery lodowe hihihi
jesli chodzi o pomoc w goleniu... musze unikac takich sytuacji gdzyż seks niestety jest dla mnie niewskazany, a chce mi sie baaaaaaaarrrddzzzooooo

anni
Sorga kochana nie wiem jak to robisz...Bo choc mnie do sexu ostatnio prawie wcale...(mam nadzieje, ze po porodzie mi wroci jak bylo Boze drogi)... To czasem w nocy jak sie obudze i dorwe do Mojego to nie ma gdzie uciec hehehe
Ale jakos czesto mi sie to nie zdarza... Wiem jednak, ze by bylo ojjj bardzo ciezko na Twoim miejscu... Poza tym wiesz owoc zakazany lepiej smakuje....
:-)
Podziwiam Cie...
Ale jakos czesto mi sie to nie zdarza... Wiem jednak, ze by bylo ojjj bardzo ciezko na Twoim miejscu... Poza tym wiesz owoc zakazany lepiej smakuje....
:-)
Podziwiam Cie...
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Ja podczas ostatniej wizyty u gina zapytałam się jak często można współżyć w ciąży i powiedział że jeżeli ciąża nie jest zagrożona to tak często jak mamy ochotę. Ulżyło mi bo ja mam ostatnio większą ochotę ale jakoś tak bałam się częściej niż 2 razy w tygodniu, za to teraz będziemy nadrabiać :-).
reklama
asylan
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
sory ze zmienie temat a ciekawie bylo
ale kto pisal ze ma hemoglobine 6? gosia? jak to jest mozliwe? ja mialam 10.2 i bylam tak slaba....... Ty jeszcze masz sile wstac z lozka?????