reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
hej dziewczyny - jeszcze raz was witam, i dzięki za ciepłe przyjęcie :tak: .
Dzagut i Anni współczuję Wam, ale trzymajcie się ciepło - wszystko musi być dobrze, a Wy ciężarne nie powinnyście się za dużo denerwować. Moja mama ma bardzo władczy charakter - chce wszystkim i wszystkimi rządzić i o wszystkim wiedzieć. Kiedyś kłóciłyśmy się przeokropnie- ale ja w końcu spasowałam - po prostu ja coś mnie wkurza to zaciskam zęby i już. I tak jest o wiele milej. Ja moim rodzicom bardzo dużo zawdzięczam i wole być z nimi w dobrych stosunkach niż skłócona. Także trzymajcie się mocno i nie dajcie się :-) . Buziaki

Dzagud, trzymam mocno kciuki. chyba większość z nas kiedyś przeżyła jakieś rodzinne piekiełko, ale wiedz,że co nas nie zabije, to wzmocni. ja się tego trzymam. uważaj na siebie. buziaki

Blanes, wlasnie wypatrzylam, ze jestes z Krakowa - i na sentymenty mnie wzielo. Ja przez 5 lat mieszkalam w Krakowie, moja córcia urodziła się tam. Gdzie zamierzasz rodzic? i do jakiego lekarza chodzisz?

Monika77 7 będę rodzić w Żeromskim jak się uda ;-) tam teraz strasznie dużo chętnych mają, a lekarzy to ja trochę już odwiedziłam. Najpierw dr Masior, potem dr Markiewicz a teraz dr Moskała z Żeromskiego właśnie.
Pozdrawiam Cię serdecznie :-)

cieszę sie , że myslicie podobnie :D
jesli chodzi o pomoc w goleniu... musze unikac takich sytuacji gdzyż seks niestety jest dla mnie niewskazany, a chce mi sie baaaaaaaarrrddzzzooooo:wściekła/y: , wiadomo Kotem mogę się zająć ale mi samej nie wolno a to wszystko działa na zmysły, więc ... musze być twarda ale po prostu tez unikam pokus, no i jeszcze troche pounikam. Juz w tej ciązy wszystkich chyba przyjemności sie wyrzekłam- fajek, alkoholu, tańców, spacerów, sexu... ale i tak jestem szczesliwa:-) w końcu zawsze mam desery lodowe hihihi

Sorga kochana nie wiem jak to robisz...Bo choc mnie do sexu ostatnio prawie wcale...(mam nadzieje, ze po porodzie mi wroci jak bylo Boze drogi)... To czasem w nocy jak sie obudze i dorwe do Mojego to nie ma gdzie uciec hehehe
Ale jakos czesto mi sie to nie zdarza... Wiem jednak, ze by bylo ojjj bardzo ciezko na Twoim miejscu... Poza tym wiesz owoc zakazany lepiej smakuje....
:-)

Podziwiam Cie...

Ja podczas ostatniej wizyty u gina zapytałam się jak często można współżyć w ciąży i powiedział że jeżeli ciąża nie jest zagrożona to tak często jak mamy ochotę. Ulżyło mi bo ja mam ostatnio większą ochotę ale jakoś tak bałam się częściej niż 2 razy w tygodniu, za to teraz będziemy nadrabiać :-).

reklama
sory ze zmienie temat a ciekawie bylo :) ale kto pisal ze ma hemoglobine 6? gosia? jak to jest mozliwe? ja mialam 10.2 i bylam tak slaba....... Ty jeszcze masz sile wstac z lozka?????

Do góry