reklama
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Sorga buziaki i wracaj szybciutko!
Wpadłam po przerwie i przed następną ;-)
Przyjechała przyjaciółka i latamy po mieście - załatwiamy różne sprawy, wybieramy dla niej suknię ślubną itp. No trochę lecę z nóg... A dzisiaj byłam u fryzjera i włosy prawie do pupy są przeszłością! :-) Teraz mam zgrabną pół-długą fryzurkę i pewnie na wadzie u gina się to potwierdzi
Dzięki Dorotka - nawet nie zauważyłam
Mi też nikt nie ustępuje miejsca ani nic w tym stylu
Raz w H&M laska przy kasie (2 kasy, przy jednej 2 osoby, przy drugiej 1 + ja) najpierw powiedziała, że ona już kończy i żeby iść do drugiej kasy (no ok - grzecznie poszłam) a gdy zauważyła że jestem w ciąży to z miną jakby jej kot nasrał w kieszeń powiedziała że mnie jednak obsłuży. Miałam ochotę powiedzieć, że dziękuję ale łaski bez
No ale tego dnia akurat napadu wściekłości nie miałam ;-)
Przyjechała przyjaciółka i latamy po mieście - załatwiamy różne sprawy, wybieramy dla niej suknię ślubną itp. No trochę lecę z nóg... A dzisiaj byłam u fryzjera i włosy prawie do pupy są przeszłością! :-) Teraz mam zgrabną pół-długą fryzurkę i pewnie na wadzie u gina się to potwierdzi

Masz rację, wiem - jednak nad nerwami ciężko czasem zapanować... U nich już lepiej - ona dochodzi do siebie, Maleństwo też :-)Esiu współczuję Twojej znajomej, a Ty nie denerwuj się tak bo dzidzia na pewno to odczuwa tak jak sama piszesz. Na pewno wszystko z nimi bedzie dobrze tylko potrzeba trochę czasu na to.
Dzięki Dorotka - nawet nie zauważyłam

Mi też nikt nie ustępuje miejsca ani nic w tym stylu

asylan
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
pozdro dla Sorgi dopiero teraz doczytalam ze jest w szpitalu buuuu trzymam kciuki zeby bylo dobrze
))))
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Dorotka gratuluję 8 okienka :-).
dziś jestem z wami ostatni dzień na najbliższy tydzień. jedziemy w nocy do zakopca, wracamy w niedziele. mielismy jechac w ubieglej nocy,ale mój dziadziuś wylądował znow w szpitalu i nie chciałam go zostawić. z dziadkiem juz lepiej, a my na spokojnie wyjedziemy tej nocki :-)
asylan
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
niuni duzo zdrowka dla dziadka!!!!!!! a Ty jedz sie troche jeszcze zrelaksuj bo potem z dzidzia to wakacje nie sa wakacjami hmmm przynajmniej dla matek hehe
)))) bo tatusiowie to se dogodza z piwkiem na pewno!!
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Niuni przyjemnego pobytu w Zakopcu, ale Wam zazdroszczę ja to już raczej przed porodem nigdzie nie pojadę chyba że na wycieczkę parogodzinną. Dobrze że z dziadkiem juz lepiej.
reklama
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Kotek dziekuje:-):-):-)
Niuni udanego pobytu w zakopcu:-):-):-)
Niuni udanego pobytu w zakopcu:-):-):-)