kachasek
matka-wariatka :)
z tym przykładem to ok, ale ja się na to nie skuszę wierzę, że to, co powiemy, może się niestety wydarzyć, więc wolę zostać przy ewentualnym ząbkowaniu
 wierzę, że to, co powiemy, może się niestety wydarzyć, więc wolę zostać przy ewentualnym ząbkowaniu

właśnie bąbel zasnął. Koszmar - prawie 1,5 godz nie miałam sumienia dłużej męczyć Miśka i wszystkich dookoła, więc potrzymałam go za rączkę jak się uspokoił
 nie miałam sumienia dłużej męczyć Miśka i wszystkich dookoła, więc potrzymałam go za rączkę jak się uspokoił kurcze, mogę go głaskać, trzymać za rączkę (wiem, ze nie zalecane) czy nawet karmić w nocy ale chciałabym, żeby zasypiał w łóżeczku i w nocy nie chciał iść do mnie
 kurcze, mogę go głaskać, trzymać za rączkę (wiem, ze nie zalecane) czy nawet karmić w nocy ale chciałabym, żeby zasypiał w łóżeczku i w nocy nie chciał iść do mnie

wierzę, że to, co powiemy, może się niestety wydarzyć, więc wolę zostać przy ewentualnym ząbkowaniu
 wierzę, że to, co powiemy, może się niestety wydarzyć, więc wolę zostać przy ewentualnym ząbkowaniuwłaśnie bąbel zasnął. Koszmar - prawie 1,5 godz
 nie miałam sumienia dłużej męczyć Miśka i wszystkich dookoła, więc potrzymałam go za rączkę jak się uspokoił
 nie miałam sumienia dłużej męczyć Miśka i wszystkich dookoła, więc potrzymałam go za rączkę jak się uspokoił kurcze, mogę go głaskać, trzymać za rączkę (wiem, ze nie zalecane) czy nawet karmić w nocy ale chciałabym, żeby zasypiał w łóżeczku i w nocy nie chciał iść do mnie
 kurcze, mogę go głaskać, trzymać za rączkę (wiem, ze nie zalecane) czy nawet karmić w nocy ale chciałabym, żeby zasypiał w łóżeczku i w nocy nie chciał iść do mnie

Bo to naprawdę wybudza Maleństwo...
 Bo to naprawdę wybudza Maleństwo... Strasznie się cieszymy, że wyprowadziliśmy Go już z naszej sypialni, bo to byłby koszmar
 Strasznie się cieszymy, że wyprowadziliśmy Go już z naszej sypialni, bo to byłby koszmar  

(wszystko na śpiocha, ile razy sobie obiecywałam, że go odłożę, tyle razy łamałam obietnicę
 (wszystko na śpiocha, ile razy sobie obiecywałam, że go odłożę, tyle razy łamałam obietnicę dzisiaj Michał ślinił się niesamowicie
 dzisiaj Michał ślinił się niesamowicie