reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Anni, weź koniecznie, bo takiej oryginalnej to jeszcze nie piłam.:tak: Właśnie mojemu przeczytałam i język mu już wisi w okolicach pępka. He he, niech się swoim piwem wypcha.:-pA zapas trzeba zrobić, bo tam może takich "ekskluzywnych" alkoholi nie być, a jak będą to ceny ....:baffled:
Esia, Twoje komentarze jak zwykle powalają mnie na kolana...:-D

reklama
Dzagud robię co mogę
k030.gif

Esia-kochana ale mnie pocieszylas.Chyba bym musiala jakas porządna lunete z planetarium wypozyczyc zeby sasiadow podejrzec.U nas zad..... pelną gebą.Moge tylko popodgladac pstrągi w stawach przed domem.No ale dobre i to.

elmaluszek ja tam nie wnikam, co te pstrągi wyprawiają
o045.gif

A z dołów wyskakuj, bo wilka dostaniesz!
o075.gif

Ależ się zoologicznie zrobiło
g035.gif

Dzagud - filmik slodki - hehehe slicznie sle te calusy...A fryz ma Madzia pierwsza klasa ;-) hehehe

Esiu - ja tez kiedys mialam sasiada tranwestyte - po klace schodowej w Tutu rozowym biegal. :-D:-D:-D

tak tak fortki porobie - zaraz ide ladowac aparat...

reklama
Do góry