reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Sie robi szefowe:tak:
To się nazywa właściwe podejście!
k025.gif

Esiu - ja tez kiedys mialam sasiada tranwestyte - po klace schodowej w Tutu rozowym biegal. :-D:-D:-D
Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie ;-) Póki co tylko stuk obcasów słychać zza ściany, a kobiety tam niet ;-)
No i czekam na fotki
s040.gif

Miłego dnia (choć właśnie się zachmurzyło...)

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Wojtusia i Krzysia!:-)
Oj, przydałby się bez wątpienia - my już żyjemy wizją wyjazdu na Święta :tak: Postanowiliśmy olać dziwną rodzinę Małża i skoro oni nas olewają, to nie zamierzamy znosić "oczekiwań" okołoświątecznych i spadamy stąd! :-) Nie mogę się doczekać...

Zdecydowanie zasłużył na ostrzegawczy strzał w tył głowy !
Esia świetne wyjście:tak:, my też w tym roku sami spędzimy świętna, zostajemy w Niemczech.
Strzał w tył głowy super:-D.

elmaluszek ja tam nie wnikam, co te pstrągi wyprawiają
o045.gif

A z dołów wyskakuj, bo wilka dostaniesz!
o075.gif

Ależ się zoologicznie zrobiło
g035.gif
Wilk rewelacyjny:-D:-D:-D.

Dzagud fajny filmik, Ty piszesz ze Magda ma mało włosków, ja tam widzę fajną czuprynkę na głowie:tak:.
A Dorotka jak duch pojawia sie i znika, znika....:-)
Anni fajne gify ten z klawiaturą najlepszy:-D.

My nadal zakatarzone, ja dzis nawet bardziej, ale ważne że noc minęła spokojnie:tak:. Ja tez zyczę miłego dzionka:-).

Hej Mamunki, Blanes zza grobu do was tu pisze :-D. Od razu przepraszam, że się niepokoiłyście. Mam dużo pracy sypiam po 3-4 godziny na dobę w porywach do 5 (znacznie lepiej sypiałam z dwutygodniowym Maksem, który budził się co 2 godziny, niż teraz kiedy przesypia całe nocki ;-)). Jestem zywczajne wyeksploatowana, nie mam siły na nic, ale czytam Małych odkrywców i wątki o karmieniu. Na czerwcówkoland nie zaglądałam dlatego też nic nie wiedziałam, że się niepokoicie (kochane moje :tak:).
U Maksa dobre i złe wieści. Testy alergologiczne wykazłay, że nie jest alergikiem (lekka alergia na orzeszki ziemnie) a ma nietolerancję pokarmową. Dalej będzie prowadzony przez alergologa, dalej nutramigen (fuj!), dalej zupa z maksymalnie trzech-czterech składników. Jedynie dziecko wyrwało to że może zajadać chrupki kukurydziane co skrzętnie wykorzystuje :-D. Złe wiadomości to takie, że złapał trzy dni temu wiursa, wymiotuje i ma biegunkę. Dwa dni temu musiałam drałować z pracy o 12 w nocy, żeby go zawieść do szpitala, bo tak nas skierowała dyspozytorka z pogotowia. Natomiast w szpitalu popukali się w głowę, bo dziecko w dobrym stanie i nieodwodnione, odesłali nas do domu uffff. Fajnie, że w dobrym stanie natomiast Matka się zamieniła w zombie po ,bagatela, 60 km wycieczce w środku nocy :baffled:.

A teraz idę paść na twarz, przespać się chwilkę, bo później do lekarza z małym i oczywiście do pracy na 22.

Ze swojej strony obiecuję poprawę i chociaż jednego posta zaznaczającego obecność. Jakby się okazało, że się znów jakoś dłlużej nie odzywam, to poproszę dwa razy w rynnę i raz w parapet :tak:. A i jakby było jakieś zadanie do moderatora, to piszcie na pm.

Blanes, dobrze że się odezwałaś, bo już wszystkie tu zachodziłyśmy w głowę co z Tobą. Czy Maksio złapał rotawirusa? Bidulek, to się wymęczy.:-(Dużo zdrówka dla Prosiaczka i dla Ciebie wreszcie czasu na wypoczynek. Buziaki i trzymajcie się.

Kotek czasem nie ma to jak Święta z dala od upierdliwców ;-)

Blanes no wielkie uff... Przykro mi, że Maksio ma problemy ze zdrówkiem. Mam nadzieję, że szybko miną - włącznie z tą nietolerancją pokarmową :tak:
I strasznie Ci współczuję takiego trybu życia/pracy. Nie da się z tym nic zrobić? (w sensie - zmienić pracę...)

Hej Blanesiku fajnie że się pokazałaś choć na chwilkę. No to cieszę sie że jednak nie masz alergika w domu, a wirusik niech szybko zostanie pokonany. Buziaki dla was, a Ty przystopuj troszkę bo się wykończysz dziewczyno :-).
Ale tu dziś przepych normalnie nie nadążam z pisaniem :-D
457.gif

BUZIAKI DLA WOJTUSIA I KRZYSIA:tak::tak::tak:

Blanes, buziaczki dla Maksia, bidulek, niech szybko wraca do zdrowia.

Dzagud, Madzie przeurocza:tak: nie dziwię się , że Was wten sposób przekupuje:-)

reklama
Efilku zgapilam od Ciebie zdjecie ''gwiazdeczkowe''-wybaczysz?:zawstydzona/y:;-)

Zdrowka dla wszystkich chorowitkow:tak:!!!!!!!

Do góry