reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Esia - cieszymy sie strasznie, ze zostajesz z nami! Prosimy o informowanie nas na bierzaco co i jak z Twoim maluszkiem. Zdjecia USG itp... Czekamy! Na zamknietym robie zaraz watek specjalnie dla ciebie :-) I jestem pewna, ze wczesniej czy pozniej jakas czercowka :)-D:-D:-D) do ciebie dolaczy! :blink:

reklama
Fantazja trzymam kciuki zeby trauma jak najszybiciej się skończyła
d050.gif
Bez wzgledu na to co się dzieje musisz być silna dla siebie i dla Misi. Ona jest tu najwazniejsza a reszta na pewno się ułoży. Pisz jak się sprawy mają.
Jolka pobudki na smoka czy na cyca to ta sama cholera i dla zdrowia maluszków i mamusiek trzeba się takich nawyków jak najszybciej pozbyć. W nocy dziecko ma spać a nie budzić się co chwila.
Esia!!!!!!!!!! mordo ty nasza
a075.gif
No cudowna wiadomość, strasznie się ciesze. I nic sie nie bój ciotki z BB zawsze pomogą.
a010.gif
Pamiętaj że dzieci to dopust boży i że tak miało być.

Łoooo rany, ależ sie porobiło :szok::szok::szok:
Dobre wieści, super wieści i niestety smutne wieści. Jak to życie potrafi czasem wyważyć...​

Esiu ogromne gratulacje. Jestem bardzo poruszona i powiem Ci że chyba wiele z nas teraz Ci zazdrości. Ja napewno. A radę sobie dasz, to pewne. Z takim wsparciem...:tak:

Dzagud wyrazy współczucia...:-:)-:)-( W takiej sytuacji to nie wiem co napisać:-( Trzymajcie się wszyscy. I oby jakoś do przodu...​

Fantazjo jak Ci dodać otuchy... Masz cudną małą iskierkę Michalinkę. Razem jesteście silne...​

Anni dziękuję ślicznie za poparcie...:-) Wiele to dla mnie znaczy...:-) Dziękuję.​

Najlepsze życzonka dla 10miesięczniaków. Dla Michałka, Maksia i Zuzi!!!
Uwielbiam to robić. Codziennie komuś można życzyć cudowności... Super!!!

Esia świetnie że tak to przyjmujesz i gratuluje bijącego serduszka, jejku az Ci zazdroszczę tego pieknego stanu jakim jest ciąża. Przepraszam że pytam ale zabezpieczaliście się z mężem czy po prostu "uważaliście"? Miałaś już @?

toska ja na pytanie gina o datę ostatniego okresu z szerokim uśmiechem odpowiedziałam "21 września 2006" :-D

:baffled::baffled::baffled: to ja może sobie test ciążowy powinnam zrobić:unsure::confused:

Esia, cieszę się bardzo, że wszystko dobrze:tak: Dasz radę, jesteś supermamą:-)
No kusisz kobieto:-D, może i ja się zmobilizuję. Mąż już zwarty i gotowy na następne od ...25.06.20007:-D

Ciekawe ja Martitka, dawno się nie odzywała, a też podejrzewała, że zafasolkowała. Może mamy już dwie kolejne mamusie:happy:

Najlepsze życzonka dla 10miesięczniaków. Dla Michałka, Maksia i Zuzi!!!
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

fantazja strasznie mi przykro... Wierzę, że dasz radę i - dla Misi - będziesz silna, jak dotąd :tak:
Przepraszam Cię bardzo, ale chyba teraz nie byłoby ze mnie wielkiego pożytku...
Z resztą, same zobaczcie, co dziś ujrzałam... Muszę to sobie poukładać w głowie, na razie jestem kompletnie rozbita... I boję się...

Esiu przeogromne gratulacje,jejciu jak sie ciesze i toszke zazdroszcze,jak ja bym chciala tez cos takiego ujrzec,ale narazie nie jest mi dane,bynajmniej swiadomie nie odstawie tabletek
a pamietam jak ja wkleilam piewsza starankowy suwaczek a tu prosze Ty juz nosisz nowe zycie pod serduszkiem--cudnie strasznie sie ciesze i jeszcze raz gatuluje:-):-):-):tak::tak::tak::-):-):-)

Dzagud bardzo mi przykro:-:)-:)-(

a mojej julci wyszedl w sobote 3 ząb:-D:-D:-D

a tak wogole to przepraszam ze tak malo mnie,ale julciak i praca zabiera mi mnostwo czasu,teraz jak jeszcze cieplo to spacery,wyjazdy,matko tyle tego
w sumie to nawet nie mam szans na nadobienie tego:tak::tak:
bede co jakis czas zaglądac

Dzagud - tule mocno.

Esia - super nowina.

Tak czytam i mysle sobie jak to w zyciu szczescie z tragedia sie przeplata...ja czekam az zaswieci slonce i to daje mi sile.

Esiu a ty odstawiłaś Piotrusia od cyca, prawda? Czy Piotruś sam zrezygnował?
Bo u mnie Maks baaardzo niechętny na cyca :zawstydzona/y:

reklama
Dziewczyny jesteście boskie :-D
Metoda działa :-D
Dzięki Wam za to :tak:
Maks dziś spał bez pobudki do 5.30, potem smok i jeszcze godzina spania :-)
Piszę po cichu, żeby nie zapeszyć ;-)

Do góry