Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
oby do kwietnia zmieniło się tylko na lepsze

ile trzeba czekać od wyrwania zęba do wstawienia czegokolwiek (mostek czy jak to się tam nazywa
, bo na implant to na 100% mnie nie stać). Jaki jest optymalny czas na dosztukowanie ząbka?juz Ci odpowiadam,po usunieciu to w zaleznosci od szybkosci gojenia na mostek to okolo 1 miesiaca od ekstrakcji musisz poczekac zeby zamknęlo szie dziąslo nad zebodolem i choc czesciowo kosc sie zorganizowaladorotko mam pytanie do ciebieile trzeba czekać od wyrwania zęba do wstawienia czegokolwiek (mostek czy jak to się tam nazywa
, bo na implant to na 100% mnie nie stać). Jaki jest optymalny czas na dosztukowanie ząbka?
a i jak to jest z ćwiczeniami po wyrwaniu? można ćwiczyć, czy lepiej odpuścić na czas gojenia? różne rzeczy już słyszałam, wolę spytać

jestem w szoku z umiejętności Szymona 

hehehe zazdroszcze strasznie. mnie jakos te narty przerazaja...
i wywalilo
Nieee chce mi sie powtarzac hehehe
Mam juz golic Czarka
??
koleżanka się smarowała płynem na pchły
bo domowe sposoby nie działały a chodziła pożarta
ale dziś oznajmiłam mężowi, że zrobię, co zrobię i gdzie zrobię;-) pomarudził, nie bardzo chce o tym słyszeć, ale stwierdził, że pewnie i tak zrobię, bo jak wbiję sobie coś do głowy to przecież tak musi być
fajnie, że na taką lekarkę trafiłaś
narty i buty stoją w piwnicy, mieszkamy w górach... a ja narty miałam na nogach... w pokoju;-)

Przeżyłam coś takiego w domu rodzinnym - pchły były WSZĘDZIE (pies przywlókł), pod parkietem aż się ROIŁO, gryzły nas po nogach, skakały po dywanie - no masakra
Udało się toto wytępić dopiero działając dwutorowo - jedno to przywalenie w psa ;-) (chyba preparat Bayera podziałał), drugie to rozpylenie wszędzie po domu czegoś specjalnie na pchły. Walczyliśmy chyba z miesiąc, ale się udało. Tak więc - w te pędy do sklepu i kup coś mega zjadliwego (czego Ci ofkors Su nie zeżre ;-)).

),jak mi sie mazy ja i julciak na nartach mowie Ci,wklej jakies fotki jak macie

/ To chyba kara za te farmazony co wypisuje hihihi
) Ja nie wiem czy to dobre dla gojenia,Dorotka wie najlepiej ale pisze Ci ze jest taka mozliwosc.Po miesiacu zakladja juz mostek z prawdziwego zdazenia,tylko za ten tymczasowy to tez sie buli
No...powodzenia
To duzy krok.Jeszcze sezon i bedzie smigac na deskach:-)
Szybiego odpchlenia!!!!!!!!!!

Janek jest na zdecydowane NIE a zrobie jak zwykle...po swojemu.Jak zobaczyl ten na plecach to myslam ze eksploduje bo on myslal ze bedzie malutki.Nie byl.heheheh
No i co mi zrobi...jak mu zal to niech sobie zrobi