witam was po krotkiej przerwie.
w srode poszlam z tymi kluciami do lekarza i skierowala mnie do szpitala.polezalam sobie do wczoraj pokluli mnie troche ale juz jestem spokojna bo mam badania porobione.skraca mi sie szyjka wiec czeka mnie lezenie.ale z malenstwem ok i to najwazniejsze.serducho bije i wazy 200 g (chyba dobrze bo lekarz powiedzial ze nie jest zle) ale nie mogl mi zdjatka zrobic i powiedziec co tam sie kryje bo tak sie wiecilo jak oszalale.teraz tylko lezec i lykac tabletki brbr .
w srode poszlam z tymi kluciami do lekarza i skierowala mnie do szpitala.polezalam sobie do wczoraj pokluli mnie troche ale juz jestem spokojna bo mam badania porobione.skraca mi sie szyjka wiec czeka mnie lezenie.ale z malenstwem ok i to najwazniejsze.serducho bije i wazy 200 g (chyba dobrze bo lekarz powiedzial ze nie jest zle) ale nie mogl mi zdjatka zrobic i powiedziec co tam sie kryje bo tak sie wiecilo jak oszalale.teraz tylko lezec i lykac tabletki brbr .

) Więc nasze spotkanie na porodówce jest jak najbardziej prawdopodobne:-) Kasia.irlandka - a Ty kiedy masz termin? Dopiero na pierwsze badania idziesz do szpitala? ???No to naprawdę taką opiekę to tylko w teleexpesie opisać! A ja się zastanawiałam, czy nie powinnam sobie zrobić badań jeszcze raz. Obawiam się trochę o poziom żelaza, bo cały czas czuję się zmęczona i nic mi się nie chce. Tak od początku ciąży.
. Od tygodnia kuruje grype w domu, a wczoraj jak na zlosc zaczal mnie jeszcze nie wiadomo dlaczego bolec zab. Sek w tym, ze wszystkie zeby mam wyleczone i zdrowe, wiec sie zastanawiam, co to za cholera
A tak poważniej, to też mam zęby wyleczone, nawet mi zmienił na wszelki wypadek jedną plombę! (Chociaż nie było konieczności ;-))
Jak sie sytuacja powtorzy, to pojde do mojej dentystki, z tym, ze ona nie za bardzo chce leczyc zeby kobietom w ciazy
bardzo wam dziękuje za odpowiedzi