reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

Dziendoberek,

U nas ja na razie pogoda do d... bani. Wczoraj bylo ladnie po poludniu i wybralismy sie na spacerek.

Co do tych wczesniejszych porodow czy tez w 38 tyg to ja ja z jednej strony chcialabym jak najpredzej a z drugiej to pracuje do konca 38 tyg wiec wolalabym zeby mala poczekala:tak: Jak bede miala terminowo cesarke to i tak tylko tydzien leniuchowania i skonczy sie spanie do 11.00 nawet w weekendy. :-D:-D:-D

reklama
Witam się niedzielnie :-)
Ja, jak większość chyba, chciałabym urodzić wcześniej. Albo co najwyżej w terminie :-D
W Łodzi też dzisiaj pięknie. Tylko, że jakoś kompletnie nie mam weny, co tu robić... pewnie wyskoczę na ogródek z kawką... sama nie wiem :-D Jakiś taki bez sensu nastrój mam :eek:

Miłego Dzionka Kobietki! :-)

Cypisia, męża pod pachę i na lodzika :-) mnie slina leci a język to nie wiem gdzie mi zaraz ucieknie... tak mi się chce słodyczy jak byk... oby były moje urodziny i już jesteśmy w czwórkę, poki co pomarzyć sobie można :-D

Mój Mały zupełnie odwrotnie. Jak tylko Tatę usłyszy, albo jak Tata patrzy na brzuch lub dotyka go, to Małego jakby nie było :oo2::errr::huh:
:-)

Dzieńdoberek!
U mnie to samo, mała się kokosi, ale jak tylko tatuś dotknie brzucha, albo popatrzy na niego, to przestaje. Stwierdziłam, że będzie małą usypiał skoro ma taki uspokajający wpływ :-D:-D
U nas rzeczywiście pogoda do kitu. Ach, tęskni mi się za tą naszą polską wiosną:-:)-:)-:)-:)-(
Ja jakoś ostatnio nie mam na nic siły ani ochoty. A już ruszyć się z domu, to zapomnij! Jak mam dzień wolny, to najchętniej bym nic nie robiła. Chodzę jak pingwin, czuję się jak słonica , wszystko mnie boli jak się ruszam, masakra! A i pogoda nie jest zachęcająca do niczego poza spaniem;-)
Jakiś taki marudny dzień mam chyba.....

Witam sie i ja :-)

U nas ładnie tylko wieje jakby sie ktos powiesił.

My siedzimy w domku nic mi sie nie chce jak wiekszosc mam jakis dziwnie leniwy dzien.Mielismy isc na lody ale nie mam ochoty , poza tym moje dziewczynki wola byc na podwórku z kolezankami niz isc z nami na lody wiec stwierdziłam ze co tak sami bedziemy chodzic.I nie ide nigdzie poza tym ciezko mi chodzic mam spuchniete nogi , wogóle ostatnio zauwazyłam sie cała jakas spuchnieta jestem, wiec nie chce mi sie poprostu nic....nawet mówie do mojego jakby juz Julka była poszlibysmy napewno na spacerek a tak.....siedzimy praktycznie sami cały dzien.....dziewczynki juz sa duze wiec same bawia sie z kolezankami juz nie potrzebuja naszego nadzoru.....

Jeszcze troszke i nudzic sie nie bedziemy....

Ja tez chciałabym urodzic choc troszke wczesniej tak koncem maja by mi pasowało, ciezko mi juz jest a jak juz zaczełam puchnac to juz wogóle do niczego czuje sie jak toczacy sie balon.....wrrrr

Tylko podobno dziewczynki pchają się wcześniej na świat :) i dlatego się zastanawiam :)

A moje wszystkie znajome, co mają dziewczynki to je po terminie rodziły. Ja też się urodziłam 2 tygodnie po. Za to moi bracia i mój mały przed (mój 5 dni przed). Różnie to chyba jest :-D

A moje wszystkie znajome, co mają dziewczynki to je po terminie rodziły. Ja też się urodziłam 2 tygodnie po. Za to moi bracia i mój mały przed (mój 5 dni przed). Różnie to chyba jest :-D

Oczywiscie ze róznie to bywa i mysle ze nie ma reguły...ja syna rodziłam przed terminem i blizniaczki tez przed.Oba porody miałam na poczatku 38 TC zobaczymy jak teraz to bedzie....ale zawsze to dla dzieciaczków lepiej donosic do terminu :-D:-D:-D

reklama
To moje 1sze szczęście się urodzi, więc nie wiem kiedy co i jak, ale mam nadzieje, że skoro całą ciążę przechodzę tak jak moja mama z nami to i może poród też przejdę tak jak ona:-) Bardzo bym chciała.
Jest nas troje rodzeństwa i mama 1,2 urodziła w 38tyg a 3ciego najmłodszego w 37tyg. Ciekawe jak to ze mna będzie. Jeśli faktycznie poszłabym w ślady mamci to na początku czerca Filip byłby z nami:-D No nie ukrywam, że chciałabym bo to już w terminie więc..... same wiecie ;-)

Do góry