reklama

Czerwiec 2010

Gosia a ta torbiel to taki krwiaczek w okolicach fasolki? ja miałam krwiak z Klarcią i po miesiacu sie wchłonął wiec u ciebie też będzie dobrze no i też mnie ciągle pobolewał brzuch.

u nas wszystko dobrze, zdrowi jesteśmy i powoli przygotowywujemy się do wakacji a będziemy je mieli już w maju :-):-):-)jedziemy do Turcji :-):-)

zdrówka dla wszystkich chorowitków:tak:

reklama
Hefi musi to pieknie slychac jak sklada po malu slowka:) wiesz co jestem w Avonie i duzo kilentek zamawia tam preparat dla dzieci do rozczesywania wlosow i sobie chwala:) zazdroszcze loczkow bo u nas daleko w polu z wloskami;p

Perfecta super ze poszlas do tego lekarza i wiesz co jest grane! wiec szybkiego powrotu do zdrowia zycze:) fajnie ze Jaskowi lepiej:)

Milka niezly numer ci syn wywinal haha:)

Zdec to trzymam kciuki zeby Natalka zapomniala o smoku:) ale jak byl tak dobry poczatek konca smoczka to wierze ze obedzie sie bez krzyku:)

Gosiargo wiem co to znaczy martwic sie w ciazy..wiec mam nadzieje ze za pare dni bedziesz miala po wizycie usmiech na ustach:) bedzie dobrze zobaczysz:)
do 12 tyg. mialam wizyty co tydzien i wygladalo to tak w poniedzialek wizyta, wtorek, sroda- spokoj radosc,reszta dni do poniedzialku nerwy i wielki strach;/;/

Eagle ekipa cudowna:) nie dziwota ze masz malo czasu by wejsc i z nami popisac w koncu w domku trojka dzieci:) mi ciezko czasami przy jednym w spokoju cos napisac;p a co dopiero ty...;p

Odnalazlyscie sie po zmianie czasu? bo ja do poludnia poslugiwalam sie starym czasem;p, poprostu zapomnialam heh

Milka26 - bardzo mi milo,ze pytasz,ze pamietalas w ogole po takim czasie jak sie nie odzywalam:)
Serduszko,ma sie lepiej,ale bez rewelacji. 31.stycznia Filip mial operacje w Centrum Zdrowia Dziecka. Najgorszy czas w zyciu,brr ;( Operacja w sumie,jak to mowia,przebiegal standardowo(dla kardiochirurgów, bo dla Filipa i dla mnie to koszmar) ... ale przeciek miedzy komorami zostal. inne komplikacje tez byly,na szczescie teraz raczej jest ok.okaze sie za 2tyg....

zdec - ja tak nie na biezaco jestem,ale czy to znaczy,ze zadne z czerwcowych dzieci nie uzywa juz smoczka???????????tylko Filip.... ;/
Oby Wam sie udało! Filip mial taki incydent,z 5.miesecy temu,ze nie bral smoka przez 3dni.dopiero wtedy zaczal sie placz,wrzask i uleglam,wiedzialam co nas czeka w przyszlosci,te szpitale itp,a z 'nioniem'przeciez zawsze razniej... Teraz niestety w ciagu nocy nawet kilka razy upomina sie o smoka;/

Perfecie i innym chorowitkom- szybkiego powrotu do zdrowia.

Eagle-podziwiam Cię,ze dajesz rade z trójka...ja to z moim jednym czasem ledwo wytrzymuje!

Kasiek1983 - wszystkiego najlepszego...no i mnie czeka ostatnio rok z 2na przedzie :/

Filip codziennie mowi nowe slowa i tez zauwazylam,ze zaczyna je łączyć,narazie w pary np. tata bum bum :) hehe i zauwazyłam,ze perfekcyjnie rozponzjae kształt koła.Jak zacznie rysowac to mowi,ze kółko,w gazecie wciaz znajduje kółka, wszedzie znajduje kółka,a to wszystko przez te samochody :)
dobranoc

Witam:)

:szok::szok::szok:oprocz Eagle to wszyscy milcza;p

hihi nowy tydzień to gdzieś wszystkich wywiało;-)

a ja mam chwilke na kawkę bo jeden synuś juz śpi, drugi jeszcze śpi więc relax:-) ( ciekawe jak długo??)

miałam dziś w planach spacer ale chyba sobie darujemy bo tak wieje że szok, a i temp nie za wysoka

Gosiu bardzo dobrze że lekarz zabronił nosić cokolwiek, ale jeszcze chwila i bedziecie parapetówę urządzać i święta na nowym... na torbielach sie nie znam ale pewnie po czwartkowej wizycie nieco przestaniesz się martwić, chyba każda z nas tak miała lub ma że co wizyta to stres czy wszystko ok a po niej ogromna ulga i radość z podgladniecia maluszka na usg

AniaCh83 pewnie że pamiętamy, zaglądaj częściej to się znów uzależnisz;-):tak: wrzuć jakieś fotki Filipka jak on teraz wyglada?

Perfecta a bo tak jakoś głupio mi było, tyle obiecywałam ze zaglądnę i poźniej na czytaniu się kończyło, Twoje wywoływanie mnie zmotywowało:tak: a jak Twoje nie palenie? mam nadzieje że nadal trzymasz sie zdala od nałogu, dużo zdrówka życzymy, dobrze że mąż na L4 przynajmniej co nieco pomoże przy Jasiu a Ty sobie odpoczniesz

Milka ale Ercio aparat???? dobrze że bart nie widział

zdec powodzenia w odsmoczkowaniu

ech i tyle bo synuś miauczy....

reklama
Julka jeszcze tez smoczkowa :)
Tzn ona od poczatku smoka ma tylko do spania a w zasadzie do zasypiania bo pozniej wypluwa sama i spi bez smoka juz... Chcialabym do 2 latek ja odsmoczkowac. Odpieluchowywac bedziemy na lato jak sie cieplej zrobi.

Milego wieczoru wszystkim...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry