Milka26 - bardzo mi milo,ze pytasz,ze pamietalas w ogole po takim czasie jak sie nie odzywalam

Serduszko,ma sie lepiej,ale bez rewelacji. 31.stycznia Filip mial operacje w Centrum Zdrowia Dziecka. Najgorszy czas w zyciu,brr ;( Operacja w sumie,jak to mowia,przebiegal standardowo(dla kardiochirurgów, bo dla Filipa i dla mnie to koszmar) ... ale przeciek miedzy komorami zostal. inne komplikacje tez byly,na szczescie teraz raczej jest ok.okaze sie za 2tyg....
zdec - ja tak nie na biezaco jestem,ale czy to znaczy,ze zadne z czerwcowych dzieci nie uzywa juz smoczka???????????tylko Filip.... ;/
Oby Wam sie udało! Filip mial taki incydent,z 5.miesecy temu,ze nie bral smoka przez 3dni.dopiero wtedy zaczal sie placz,wrzask i uleglam,wiedzialam co nas czeka w przyszlosci,te szpitale itp,a z 'nioniem'przeciez zawsze razniej... Teraz niestety w ciagu nocy nawet kilka razy upomina sie o smoka;/
Perfecie i innym chorowitkom- szybkiego powrotu do zdrowia.
Eagle-podziwiam Cię,ze dajesz rade z trójka...ja to z moim jednym czasem ledwo wytrzymuje!
Kasiek1983 - wszystkiego najlepszego...no i mnie czeka ostatnio rok z 2na przedzie :/
Filip codziennie mowi nowe slowa i tez zauwazylam,ze zaczyna je łączyć,narazie w pary np. tata bum bum

hehe i zauwazyłam,ze perfekcyjnie rozponzjae kształt koła.Jak zacznie rysowac to mowi,ze kółko,w gazecie wciaz znajduje kółka, wszedzie znajduje kółka,a to wszystko przez te samochody

dobranoc