milusia21
Fanka BB :)
Witamy, Milusia musi sie pochwalić
MAM JUŻ KUPIONĄ SUKIENKĘ ŚLUBNĄ!!!!:-)Jest cudowna, jedyna w swoim rodzaju i po prostu to TA!!
a najśmieszniejsze że to pierwsza sukienka jaka przymierzyłam..i od samego początku wiedziałam że to moja suknia ślubna,jest idealna, czyje się w niej tak chudo, że nawet nie zamierzam nic zrzucać
bajka, buciki tez juz mam, kupione gdzie indziej ale wyglądają jak by były kupowane razem z sukienką:-),bardzo pasują do bolerka
ale o zdjęcia proszę nie prosić, bo nie mam
nawet nie chciałam robić, bo nie chciałam zeby kto kolwiek ją widział, a w komputerze czy aparacie zaraz by ktos luknął, a najfajniejsze ze nie mam jej w doku i bardzo dobrze bo by mnie korciło żeby się pochwalić, a tak w sierpniu delikatna poprawka trenu(jedyna przeróbka-wstawić guziczek to trenu,czy kokardkę)a tak to jest jak na mnie szyta, i u mnie w domku będzie tydzień przed ślubem:-)
Nauczki zrobimy se w czerwcu chyba,a teraz tylko kupić zaproszenia nam zostalo
majem rozwozimy jego stronę, a czerwcem moją:-)
Fryzjer zaklepany, jeszcze tylko do kosmetyczki i juz
Zdec naprawdę bardzo bardzo się cieszę!!!!
i życzę oby tak dalej
Ania CH oczywiście że Cie pamiętamy, jako jedyna rodziłaś w tym samym mieście co ja
Chorowitki me kochaniutkie zdrówka!!!!!!!!!!
MAM JUŻ KUPIONĄ SUKIENKĘ ŚLUBNĄ!!!!:-)Jest cudowna, jedyna w swoim rodzaju i po prostu to TA!!
a najśmieszniejsze że to pierwsza sukienka jaka przymierzyłam..i od samego początku wiedziałam że to moja suknia ślubna,jest idealna, czyje się w niej tak chudo, że nawet nie zamierzam nic zrzucać
bajka, buciki tez juz mam, kupione gdzie indziej ale wyglądają jak by były kupowane razem z sukienką:-),bardzo pasują do bolerka
ale o zdjęcia proszę nie prosić, bo nie mam
nawet nie chciałam robić, bo nie chciałam zeby kto kolwiek ją widział, a w komputerze czy aparacie zaraz by ktos luknął, a najfajniejsze ze nie mam jej w doku i bardzo dobrze bo by mnie korciło żeby się pochwalić, a tak w sierpniu delikatna poprawka trenu(jedyna przeróbka-wstawić guziczek to trenu,czy kokardkę)a tak to jest jak na mnie szyta, i u mnie w domku będzie tydzień przed ślubem:-)Nauczki zrobimy se w czerwcu chyba,a teraz tylko kupić zaproszenia nam zostalo
majem rozwozimy jego stronę, a czerwcem moją:-)Fryzjer zaklepany, jeszcze tylko do kosmetyczki i juz

Zdec naprawdę bardzo bardzo się cieszę!!!!
i życzę oby tak dalej
Ania CH oczywiście że Cie pamiętamy, jako jedyna rodziłaś w tym samym mieście co ja

Chorowitki me kochaniutkie zdrówka!!!!!!!!!!
dziękuję za pomysł z tym tranem:-). Jak Julek się czuje??