Klementinka
Fanka BB :)
hej hej
pamieta nas ktos? wieki mnie nie bylo ale to przez ladna pogode i dwojke maluchow
niestety nie ma szans na nadrobienie
przeczytalam tylko o tesciowej Kajdusi, bardzo mi przykro, mimo wszystko zycze wiary w cud i duzo sily
Gosiu trzymam kciuki za fasolinke zeby krwiaczki szybko zniknely, z Maja chyba tez z tego powodu bylas w szpitalu
Kasiek ja tez widze juz oznaki starzenia u siebie, tylek mi opadl, jakis taki mniej jedrny, trzeba sie za cwiczenia wziasc
Milusia a pochwalisz sie foto sukni?
piszecie o butach, wczoraj przyszly adidaski dla Jasia, myslalam ze beda za duze, kupione z wyrostem bo rozm 25 a sa na teraz
fakt ze sa rowne z rozm 24 z bartka, chyba co firma to swoje rozmiary
a co u Olivip? jest juz nowy czlonek forum?:-)
pamieta nas ktos? wieki mnie nie bylo ale to przez ladna pogode i dwojke maluchow
niestety nie ma szans na nadrobienie
przeczytalam tylko o tesciowej Kajdusi, bardzo mi przykro, mimo wszystko zycze wiary w cud i duzo sily
Gosiu trzymam kciuki za fasolinke zeby krwiaczki szybko zniknely, z Maja chyba tez z tego powodu bylas w szpitalu
Kasiek ja tez widze juz oznaki starzenia u siebie, tylek mi opadl, jakis taki mniej jedrny, trzeba sie za cwiczenia wziasc
Milusia a pochwalisz sie foto sukni?
piszecie o butach, wczoraj przyszly adidaski dla Jasia, myslalam ze beda za duze, kupione z wyrostem bo rozm 25 a sa na teraz
fakt ze sa rowne z rozm 24 z bartka, chyba co firma to swoje rozmiary
a co u Olivip? jest juz nowy czlonek forum?:-)
(a będzie u mnie tydzień przed ślubem, więc już zobaczycie jak wszystko pójdzie dobrze to może nawet w czasie ślubu zdjęcia...jak kolwiek to zabrzmiało
)
chciałam się tylko pochwalić, nawet spać i w dzień i na noc poszedł bez... kilka razy mówił DYDA, dostawał dziurawego mówił BEE, trochę dłużej zeszło ale obyło się bez płaczu i lamentu, oby tak dalej ;-)