reklama

Czerwiec 2010

hej hej
pamieta nas ktos? wieki mnie nie bylo ale to przez ladna pogode i dwojke maluchow:)
niestety nie ma szans na nadrobienie
przeczytalam tylko o tesciowej Kajdusi, bardzo mi przykro, mimo wszystko zycze wiary w cud i duzo sily

Gosiu trzymam kciuki za fasolinke zeby krwiaczki szybko zniknely, z Maja chyba tez z tego powodu bylas w szpitalu
Kasiek ja tez widze juz oznaki starzenia u siebie, tylek mi opadl, jakis taki mniej jedrny, trzeba sie za cwiczenia wziasc
Milusia a pochwalisz sie foto sukni?
piszecie o butach, wczoraj przyszly adidaski dla Jasia, myslalam ze beda za duze, kupione z wyrostem bo rozm 25 a sa na teraz
fakt ze sa rowne z rozm 24 z bartka, chyba co firma to swoje rozmiary

a co u Olivip? jest juz nowy czlonek forum?:-)

reklama
cześć klementinko- :) pewnie że pamiętamy. Olavip urodziła ślicznego synka :)))

kurcze jutro mam wizytę a mąż jedzie na jakieś zawody i nie wiadomo o której wróci, nie wiem czy zdążę do lekarza :-(

szczepiłyscie dzieci przeciwko ospie, nie wiem czy zaszczepić, nie jestem przekonana do tych wszystkich szczepionek

zyraffko ja szczepilam
przy szczepionce na rozyczke odre i swinke dali nam tez ospe, jakies takie 4w1

OLavip spoznione ale baaaardzo szczere gratulacje urodzenia chlopa:))) obsluga sisiakow nie jest taka trudna na jaka wyglada, na pewno bedziesz swietna mamusia malego mena!!!

Liza wspolczuje chorob, oby z wiosna sie polepszylo
nadika u nas tez wieje, weekend ma byc zimny

hej
Kajdusiu Kochana trzymaj się...:*
Klementinko nie pochwalę bo nie mam ani jednego zdjęcia mojej sukni, to ma być dla wszystkich zaskoczenie:-D(a będzie u mnie tydzień przed ślubem, więc już zobaczycie jak wszystko pójdzie dobrze to może nawet w czasie ślubu zdjęcia...jak kolwiek to zabrzmiało:-D:rofl2:)

A my dziś takie fajny dzień mieliśmy:-) oczywiscie z moim kochanym przyszłym meżulkiem i bliźniakami:-D a co robiliśmy?rombalismy drzewo u mojego chłopca:-D puki chłopcy spali to popracowaliśmy, wstali to oczywiście "pomogli":-D zawieźlismy też kwiatuszki(bratki) do M.mamy, a że on mieszka nie daleko jeziora to w między czasie przy robocie zrobilismy podwójny spacer dla relaksu:-D żebyście widziały jak bliźniaki biegały to masakra!Pewnie o 19padną to o 9rano wstaną:-D
Moja przyszła teściowa bardzo podobno bardzo mnie wychwaliła że zgarnęlam dzici i przyjechslismy 'pomóc' choć tak naprawdę żeby nie my to M. by już kończył:-Dale liczył się przecież gest:-D

Dziewczynki proszę o trzymanie kciukasów za jutrzejszą sprawę!! Mam nadzieję że skończy się moją wygraną czyli wygra prawda no i że to już bedzie ostatnia rozprawa...

Hej. Damiś dziś cały dzień bez smoczka... :tak: chciałam się tylko pochwalić, nawet spać i w dzień i na noc poszedł bez... kilka razy mówił DYDA, dostawał dziurawego mówił BEE, trochę dłużej zeszło ale obyło się bez płaczu i lamentu, oby tak dalej ;-)

Nadika - trzymam kciuki!!! :tak:

Nadiko trzymam mocno kciuki:)

kasiek super wiesci oby tak dalej

A my bylysmy dzis u lekarza,Amelia ma juz delikatne szmery;/ wiec antybiotyk przez kolejne 5 dni;/
ze mna nie tak zle,na szczescie bez antybiotyku sie obejdzie:)

Jutro jade na zakupy:):):) mam znizke do H&M na 50%;DDDDD:-) na dziale dzieciecy i mam zamiar porzadnie obkupic corke:) szkoda tylko ze tak kiepsko sie czuje;/

dzień dobry!

siedzimy w domku, łukaszek od rana temp. 38,5 :-( i nosek zapchany. i tak pobił rekord w niechorowaniu 4 tygodnie. Jutro jak się nie poprawi pójdziemy do lekarza.

nadika- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

kasiek- gratuluję, napewno uda się odsmoczkować!
my od kwietnia zaczynamy przygodę z nocniczkiem. Wczoraj rano Łuki zrobił siusiu na nocnik, dzisiaj nie chciał usiąć ale źle się czuł przez gorączkę więc go nie zmuszałam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry