reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Dziewczyny mój maluch dziś praktycznie cały dzień śpi:szok::szok: od rana miał jakieś 2-3 godziny czuwania. Teraz też śpi, mimo że w pokoju jest jasno i dość głośno aż boję się co będzie w nocy :-( Myślałam, że może ma gorączkę ale temperatura ok, czyżby jakiś skok ??
zazdroszcze
u nas dzis calego dziennego spania bylo 45 min.
teraz padl, zobaczymy czy juz na noc czy jeszcze bedzie chcial brykac

Avena niestety nie wiem:(

DZiewczyny jak gotujecie zupki dla dzieciaczków??Bo moja Gaja cos odrzuca słoiczki a tak pęknie jadła;(

z mięskiem dajesz? mój samych warzywek nie chciał a z mięskiem wcina. Ja na oko robię i zawsze mi wychodzi słoiczek po koncentracie :) duzo marchwi, mały ziemniaczek, odrobinka pietruszki i selera i kawałeczek mięska- blender w akcji i pychotka gotowa

Ja proponuje albo arkady albo heliosa :) Do magnolii mam komunikacją miejską dość spory kawałek drogi ale jak się uprzecie to mogę dojechać :D

help!!!! Dziewczyny ponawiam pytanie,czy na bad. ogólne moczu i na posiew wystarczy jeden pojemniczek siku????Wie ktoś????

wg mnie dwa osobne, bo posiew robi pracownia bakteriologiczna i do tego badania pojemnik musi być sterylny i cewka odkażona przed pobraniem moczu. Badanie ogólne moczu robi zwykle laboratorium i pojemnik też może być zwykły. Przynajmniej tak było u nas...

reklama
Do góry