reklama

Czerwiec 2011

Doggi bidulko moja kochana, sciskam!
asinka moze to z glodu tak mdli :tak:
katamisz moze polez jeszcze troche co... Miesnie dojda do siebie ;-)
AGATA R jestem jestem, najpierw dzieckiem musialam sie zajac, bo mi jeczyod rana, no ale coz chory to zgryzam zeby i nic mu nie mowie ;-) Wiesz syropki trza bylo dac, pomoc ubrac itp ;-)
Iza noooo rozpulchniona moja picia tez :tak:

edit:
tusen ja tez w nocy wstaje na siku... juz nie licze ;\
Blusia milego dnia :-)

KAZDEJ MILEGO DNIA ;-)

reklama
Larvunia nie sądzę, żeby to było z głodu... Wczoraj wieczorem też mnie tak mdliło. To jest jeden z moich normalnych objawów przy okresie... I tak w sumie właśnie się czuję jakbym miała zaraz coś dostać...

asinko nooooo teraz to juz u nas nic nie wiadomo, wieeeelka niewiadoma co sie z nami dzieje i wszystko moze sie dziac juz :dry:
Ja mam fale bolu, raz boli raz nie teraz :sorry2: Wszystkie juz czop zaobserowwaly u siebie, ja w tej ciazy z nowu nie puki co....

Dokładnie, teraz to już nic nie wiadomo. Mnie tylko ciekawi co mi jutro mój gin na wizycie powie, a propo mojej szyjki, czopa i ułożenia Małego. Najchętniej to już bym dzisiaj poszła na tą wizytę, ale on dzisiaj nie przyjmuję w Czechowicach :dry: Cierpliwość, to nie jest moja najmocniejsza strona :zawstydzona/y:
Marta6nz, witam pięknie :-)

A ja wypiłam kawkę z mężusiem i zjadłam śniadanko i teraz biegnę obudzić Igora bo do przedszkola trzeba się szykować :)

blusia ja już w nic nie wierzę ani w piłkę ani w herbatki z liści malin.:-) Myślę ,że dzidziol sam wie kiedy się pchać na świat i tyle...

larvunia pózniej jeszcze się położę po powrocie z przedszkola:-)

tusen myślę ,że u mnie natura sama sobie nie poradzi po raz kolejny z rozkręceniem akcji porodowej także już przestałam liczyć na to ,że to może "już To..."Narazie tylko widzę i czuję jak moja córeczka wierci się strasznie i chciałaby już opuścić domek a mój organizm jej w tym przeszkadza chyba...

zaczełam odp.każdej a stronka mi porzeskoczyła i lipa..nie dam rady juz powtórzyc tego co chicialam każdej z Was napisać;-)a juz byłam w połowie!!!:-(
tak więc najwazniejsze to GRATULACJE DLA MRSMOON I ANAPI!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Dzień dobry Dziewczynki! :-)

A my mamy jutro termin porooooduuuuu! Jupi! :-D

Anapi, Mrsmoon, gratulaaaacjeeeee!!!!! Jak cudnie czytać, że wszystko w porządeczku i macie już swoje Skarby przy sobie :-) :-) :-)

Nieustanne kciuki za Martę24 - bidulka, niepotrzebnie ją tylko trzymają :/

My mamy właśnie ten termometr i jesteśmy z niego zadowoleni :-)
Izunia, bardzo CI dziękuję, bo zastanawiałam się nad nim - teraz na pewno go wezmę :-) Merci :happy2:

Larvuniu, kciuki za zdrówko syneczka...
A co do samobadania - nie jestem w stanie się teraz powyginać tak, żeby wymacać szyjkę. Ale ona jakos mi sie ukryła, bo lekarze jak mnie chcą badać, to też wyjątkowo muszą pogrzebać, żeby się do niej dostać :sorry2:

Kurcze, ja też już chcę tulić moje maleństwo :biggrin2:

A ja już spokojnie zdaję się na los. Mam tylko nadzieję, że nie będą przeginać za bardzo z czekaniem, ani że nie będą mnie trzymać w szpitalu bez sensu - tego chyba najbardziej nie chcę :-p

Doggi, a ja sądzę, że się w końcu u Ciebie rozhula tak, że urodzisz raz-dwa, zobaczysz :*
A i mój mały też na ktg rzuca się jak wściekły ;-) Raz miałam wrażenie, że mnie zrzuci z kozetki ;-)

Zniosłam 9 miesięcy zniosę i 2 tygodnie dłużej chyba!!!!!!!!!!

Nie chyba, tylko na pewno :-) Damy radę - jeśli to ma wyjść na dobre naszym glutkom :-)

Asinka, młody chciał się pozbyć czopa i go wykopał ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry