hej
jak się położyłam z bólem głowy tak dziś rano z nim wstałam...

M jutro z rana jedzie z moim siostrzeńcem na kajaki i do niedzieli jesteśmy z Emi same.
Co do Emi to od paru ładnych dni mam z niej ubaw na placu zabaw, zapamiętuje skubana kto ma jakie picie (butelkę) i co rusz danemu dziecku zanosi picie;-) oczywiście nie ważne czy dziecko chce pić - ona i tak mu zaniesie hihi uczynna z niej dziewczynka
ironia ło matko jaka cena tego 'urządzenia'

dawno nic nie pisałaś o Swojej Małżowinie;-) wszystko ok?
Aestima wstępnie jedziemy ale nic nie mamy zarezerwowanego... ale jedziemy

Wy już teraz cały czas w domku jesteście czy gdzieś wyjeżdżacie jeszcze? odpoczęłaś trochę? nabrałaś energii??? Emi podobna do Miesia: wyjazdowo (poza domem czyt też plac zabaw) aniołek, a w domu dokazuje;-) fajnie, że Miesio taki komunikatywny!
Silva :* Ty też??? a teraz w ciąży męczą Cię bóle? mi wtedy odpuściły (i całe szczęście); mi koleżanka pisała o jakimś leku co się bierze 3-6 m-cy ale jakoś przeraża mnie długość trwania 'kuracji'... Tobie został tydzień i jeden dzień? kiedy to zleciało?????? jak się czujesz??? a dla nowicjusza jakaś cieńsza książka..?

tylko 10kg??? wow! gratuluje! a tak w ogóle to sama za dobrze się nie odżywiam (słodycze...) i palę buuuu
marta współczuje zgagi? przy Dominice i Norbercie też tak miałaś? a ten olejek z oregano to koleżanka (trądzik) smarowała czy piła ( bo trochę poczytałam ale tylko trochę i faktycznie podobno działa na wiele schorzeń)
a co się dzieje z
mamąM??? ostatnio jakoś pisała o mleku w osobnym temacie ale jakoś na głównym nic; hop hop
mamoM:-)
trasiu jak Marysia w domu się zachowuje? a jak z załatwianiem się? już ok? zapalenie przeszło na dobre?