reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

ja wczoraj raczyłam się martini z sąsiadką:-p ilość rozsądna (nie tak jak u Ciebie, ironia:-D)
no zimno faktycznie, choć my nadal w mieszkaniu nie grzejemy

reklama
ale ta andariel forever trasia marta asinka madziolka doris i inne sa głupie no nie ? :-D:-D

<-- zaraz powinny sie pojawić :D

ja ogarniam szybko papierki, opłaciłam swoje zakupy i bede ogarniac dom

pochwale sie co za 100 zł kupiłam :D

wenecjasexy OSZAŁAMIAJĄCE botki BUTY k643 Red 38 (3870497892) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
wenecjasexy OCIEPLANE trapery TRAMPKI 780 Beige 39 (3864363357) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
wenecjasexy PRZEŚLICZNE botki KOZAKI k463 Grey 38 (3871970554) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

miałam farta do licytacji :D

Hej laski, ja podobnie jak Felkaa mam dzis straszna niechec do wszystkiego...praca mnie zaczela nudzic, okres za chwile i La na caly swiat jestem.
Felkaa tak, Maja codziennie na godz chodzi do km. Ostatnio trzymalam jako tako diete, malo pszenicy jadlam, ale przed@ pozeram wszystko...nawet goraca czekolada byla
Ironia toz to na kaca jajecznica najlepsza! Wcinaj!

Dzis przyszly lampy do salonu-bedziemy wieszac pewnie jutro, w arosie wyprz

Hej!
ironia - bardzo śmieszne, bardzo śmieszne:sorry2:ale skuteczne;-)No faktycznie, zgarnąć 3 pary butów w atrakcyjnej cenie i to jeszcze w licytacji to niezły wynik.

Felkaa - jak to mawiają: czasem człowiek musi, inaczej się udusi (to tak odnośnie popijania);-)Co do kaca moralnego niestety wiem, o czym piszesz bo też mam na koncie niestety. Ciekawe czy istnieją matki, którym nigdy się nie zdarzyło...

W sobotę wpadliśmy do mojej mamy z laurkami wykonanymi przez dzieciaki. A wczoraj teściowie wpadli do nas (i też popełniłam smaczne, choć nieszczególnie zdrowe ciasto, Felkaa;-)). Ale Ninka niestety chora - dziś miała iść do przedszkola normalnie, ale w sobotę nagle dostała niewysokiej gorączki (przypominam, że dopiero antybiotyk zjadła) i zero apetytu, tylko polegiwała taka osłabiona. Gorączka jej przeszla w parę godzin, ale wcale lepiej po tym jej nie jest. Apetyt prawie żaden, blada i jakas taka nieswoja. Z innych objawów to jeszcze trochę kaszle. I teraz pytanie o co kaman - czy to niestety zeszło na płuca czy może nałożyła się na to jakaś wirusówka. W każdym razie, jak jutro nie pójdzie do p-la to będę musiała dać znać pani jej grupy, bo w piątek występy dla Babci i Dziadka gdzie Ninka miała 2wiersze do powiedzenia, w tym jeden solo - a skoro nie bedzie uczęszczać do p- la i brać udziału w przygotowaniach to obawiam się, że nici z tego. I ona już chyba o tym wie, bo już mnie pytała kiedy występy i co z nią skoro jest chora:( przykro mi:( tak się na nie cieszyła, uczyła wierszyków, opowiadała jak to fajnie będzie. Ech, choróbska...

czy doris pracuje w policji może? dostałam własnie jakieś wezwanie na policję jako świadek - ale za cholere nie wiem o co chodzi ? :eek: jest art i paragraf sprawdzałam nic sensowenego pod nim nie ma albo nie potrafie odczytac poprawnie numeru :confused2::confused2:

ironia pomału działa:-p doris-yes
andariel i jak sobie z tym radzisz (i nie chodzi mi o picie:-p)? tłumaczysz sobie/siebie? ja nie umiem, czuję się z tym beznadziejnie...:no2::sad: o kurcze to Ninkę ominie kolejna 'atrakcja' w przedszkolu? czy na Mikołaju była?

reklama
Hejka!
Działa, działa...
Ja mam ciszę w domu :-) przyszła teściowa uszczelnić nam okna i z zakupami. Tymek zaczął wrzeszeć, że chce z babcią. Poubierali się i poszli haha. Ninka przed chwilą się obudziła. Obiad z wczoraj mam, więc luz blues :-D

Do góry