reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

Zgadza sie andariel, jest slabo, ja slyszalam, ze podobno nawet pracownikow bankow na ulice z ulotkami wysylaja...a nie daloby sie jakos pogadac z pracodawca o zmianie stanowiska i miejsca pracy na ZG? Moze nie maja az takiego cisnienia, kazdy bank troche inaczej konstruuje systemy motywacyjne i plany. Ja przenioslam sie tak z Krakowa ddo Wwy z front office ale nietypowego tez bez planow sprzedazowych i rzadko mialam kontakt klientem (korpo), a tutaj zupelnie nie mam. Za to moja premia zalezy od wyniku banku i oceny szefa, na to pierwsze nie mam zadnego wplywu:-(

reklama
super asinka ! :D to beda 2 noclegi tak ? my pewnie bez opcje jedzeniowej bo mozna zawsze skoczyc gdzies dalej do jakiejs restauracji na obiadek :)

A więc dostałam maila zwrotnego. Można wziąć łóżeczka turystyczne, jedzenie jest domowe na stołówce. Mamy wpłacić zaliczkę - 500 zł. Jak to robimy?

asinka a myslisze,ze ewentualnie byloby gdzie podgrzac swoje jedzenie,dla nas opcja zywieniowa to duzy koszt.i my na jedna noc

Asinka hej dzięki za organizację :-)
Moze z tą wpłatą to Ci na konto przelejemy powiedzmy za jeden nocleg. Ja mogę Ci wpłacić. Podaj nr konta na pw jakby co.
Dziewczyny ja kompletnie nie umiem zorganizowac sobie czasu w domu, M. teraz jeździ malować Ojca Pio w pewnym miejscu na ścianie a my sami w domu i ja kompletnie wypompowana jestem. A Mati ma akcje - "to jest moje" i "nie zrobie tego" ręce opadają...
i do tego mam okres - kumulacja!
sorki, ze tak tylko wpadam ale daje znać, ze żyję i jadę z Wami :-)

Nie ma problemu.
To w sumie, która może jeszcze zrobić mi przelew - 50 zł czyli jeden nocleg z głowy? Napiszcie mi priv i wyślę nr konta :-)
W sumie jeszcze 8 dziewczyn

Asinka dzięki za organizację i ogarnięcie tematu zlotowego :) a czy w tej Librze są łóżka podwójne czy tylko takie pojedyncze jak na zdjęciach? pytam bo ja będę spać z Mają na jednym najprawdopodobniej a na takim wąskim to ona mnie zepchnie :p najwyżej jakoś zsuniemy i też da radę :) I przyłączam się do pytania Marty o możliwośc własnego wyżywienia - ja nie zjem dziennie 45zł :p jakby chociaż jakąś mikrofalówkę udostępnili, nie musi być od razu aneks w każdym pokoju i czajniki są w pokojach? Mogłabyś dopytać?

Mój mąż już veri hepi że ponurkuje :D

Asiu ja też mogę Ci przesłać 50zł na zaliczkę, prześlij nr konta

Ostatnia edycja:
reklama
I ja moge:-) my chyba 1 nocleg- przyjedziemy w sb rano, bo w pt raczej nie dm rady- nie chce spedzic w korku na wyjezdzie z Wwy 2-ch godzin a jazda na noc jest bez sensu
co do jedzenia- przeciez na obiad pizze mozemy zrobic albo grilla jak jest miejsce

Do góry