Doggi kciuki co by ginek wizyty nie odwołał! dentysta;-)
Madzioolka to chyba byśmy się na placu zabaw nie zaprzyjaźniły, co...?
w moim szeroko pojętym życiu i patrzeniu się na świat - Emi zmieniła wiele, kiedyś nawet by mi przez myśl nie przeszło, że będę siedzieć na placu zabaw i pitu pitu z sąsiadkami lub że spotkania domowe będziemy miały co by się dzieciaki wyszumiały w brzydką pogodę... a tu widzisz - jest zupełnie odwrotnie;-) każdy robi jak lubi
to aktywny wekend będziecie mieli/miały;-)faaajnie! a Ty się kuruj! ps dobrze kojarzę, że na zlocie Maja dmuchała sama noska?
Madzioolka to chyba byśmy się na placu zabaw nie zaprzyjaźniły, co...?
w moim szeroko pojętym życiu i patrzeniu się na świat - Emi zmieniła wiele, kiedyś nawet by mi przez myśl nie przeszło, że będę siedzieć na placu zabaw i pitu pitu z sąsiadkami lub że spotkania domowe będziemy miały co by się dzieciaki wyszumiały w brzydką pogodę... a tu widzisz - jest zupełnie odwrotnie;-) każdy robi jak lubi
to aktywny wekend będziecie mieli/miały;-)faaajnie! a Ty się kuruj! ps dobrze kojarzę, że na zlocie Maja dmuchała sama noska?
i wiecie co? poczułam sie nagle wolna !! poszłam na miasto i złapałam sie na tym że widzac smieszną reklame nie mam gdzie jej wysłac, wiec bez sensu robić jej zdjęcie... na poczatku az mnie telepało taka byłam roztrzesiona bo poczułam sie jakbym nagle została całkiem sama i wszyscy ktorych znałam umarli..a potem . doszłam do wniosku ze kur..na przecież te osoby nawet nie wiedzą kiedy mam urodziny, jak na drugie imie itd...wiec pieprzyć ich