reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

reklama
dziadziuś na pewno będzie szczęśliwy:tak:;-)

moon ana co jedzeniowego masz ochotę? no i gratulacje - uściski rocznicowe przesyłam:* w ten wekend robicie Mai ur?

Doggi a juz liczylam na sensacje! Super,ze wsio ok, ciesze sie razem z Toba powoli dojrzewajac do mysli o drugim bobo
felkaa fajne te piniaty, my w tym roku bez dzieci organizujemy urodziny, pewnie w niedziele nastepna. Wiec nie musze sie zmozdzac z dzieciecymi zabawami. Ale wszystko przede mna;-)

teraz bede pewniej czesciej tutaj bo tak glupio nie miec nikim kontaktu :( :(

ale sie ucze :) troche jakbym sie teraz obudziła :D

no musze potem zrobic spacerek do paczkomatu po tunike ktora zamowilam i pake z *******kami urodzinowymi ;D dzis pojdziemy roznieść zaproszenia dzieciakom :-D,,,

a i zapomnialam napisac - bylismy u logopedy, bedzie bedzie miec podcinane węzidełko czy jakoś tak musze załatwić to z lekarzem i bedziemy chodzic co piatek na ćwiczenia

i do nowego przedszkola go zapisujemy od lipca :) jest 6 dzieci , fajne sale, panie przeszkolone po pedagogice i innych, profil sportowo-taneczny :)

haha felcia z braku laku lepszy kit :-):-):p

zamowilam balony, czapeczki, serwetki kubeczki itd z myszka miki :) zaraz wlasnie po to ide :-) :-)

Salut!:-)
Felcia kochana nie, nie zgrałam, bo jak już podładowałam aparat to nam nagle laptop kompletnie neta nie łapie już drugi dzień:/ a z tego ipada nie ma jak. M.dziś siedział i usiłował podłączyć na nowo, ale bez skutku. W końcu kiedyś się uda, nie:sorry:

Wiecie, u nas tu w G.jest całkiem sporo takich miejsc z fontannami większymi czy mniejszymi. W upały fajna frajda dla dzieciaków:tak:My też spacerowo, wczoraj dotarliśmy o 22 do domu tak było przyjemnie.

ironia no nie wierzę - TY skasowałaś konto fb??? A jak to się ma do tego marketingu szeptanego itd.? Myślałam, że dla Ciebie takie konto to coś w rodzaju narzędzia pracy czy coś.
Madzioolka - czasem nawet jak są młode mamy to też pitrafią pitolić aż bania boli po kwadransie:sorry:u mnie zależy od dnia - czasem kompletnie nie chce mi sie gęby otwierać. Tylko mam jedną -dwie takie "stałe", z którymi mamy kontakt rownież via komórka, a niektóre bardziej "z widzenia". Ale też takie, których unikam jak ognia bo totalnie się nasze światy rozjeżdżają i jakoś nie specjalnie mam ochotę cokolwiek do takich gadać;-)Nie każdy musi każdego lubić, nie?

szkoda, że Felka obok nie mieszka:-DNo i gratuluję Ci pomysłów na urodzinowe spotkanie:tak:
asinka - czyli już nikt u Was nie rzyga? Super:) u nas Ninka z tą chrypą i pokasłuje. Cieżko stwierdzić czy się podziębiła na zlocie (ale nikomu nic nie jest, tylko jej by było?) czy to jednak alergiczne. Cholera wie.
marta - ojjjj, Norbertos zaszalał:tak:A jak Najmłodszy Członek Rodzinki - zdrowieje?

Czas "bezrobocia" mojego M. mnie...niepokoi:sorry:Jest czas, by przegadać niektóre niewygodne tematy itd. Jak np.decyzja jego matki, o której Wam wspominałam na zlocie... On nie może zrozumieć, że ja jestem aż tak zła i zawzieta, a ja z kolei wkurzam się na niego, źe jest taki wyrozumiały i najchętniej zapomniałby o wszystkim, a tak się już nie da i basta. Ech. Mówię Wam, będzie się działo... A jeszcze kolejny miesiąc przed nami!!!!!!!!!!

reklama
Do góry