reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

ironia nie foszkuj;-)

hej wszystkim
u mnie w pracy nadal szał ciał, po pracy nie mogę patrzeć na kompa, więc wybaczcie, że nie piszę

asinka czyli w sobotę wielki dzień, podekscytowana?

reklama
ile się z Sz nie widziałaś? faaajnie, że to już, choć wierzę, że łatwo z pakowaniem nie było; ja ok, dzięki, że pytasz, mdłości są, ale do przeżycia, senność, a tak to ok:-)

Sz.był od 7 do 9.06. Także stosunkowo nie dawno haha dalej bieda z pakowaniem bo jeszcze dużo rzeczy. To super, że nie dokuczają Ci mdłości i czujesz się ok :-) oby tak dalej

to trzymam kciuki za dalsze pakowanie, a kto woli ryby niż pożegnanie...?

widziałam przez chwilę trasię i Doris - w Wy gdzie uciekłyście? i andariel dawno nie widziałam - hop hop:-)

reklama
Do góry