reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

Felkaa ja normalnie młody bóg w tej ciąży tylko mnie gnaty bolą bo mi się biodra rozchodzą a tak cud miód ;) aż w szoku jestem :) wrzuć fotkę po usg :) na którego masz termin?

reklama
Doggi to super, że tak Ci dobrze w ciąży:-) Ty masz drugi trymestr więc pewnie góry możesz przenosić, no i seks buahahahaha termin mam na luty, dokładnie mi poda teraz na wizycie

Felkaa z tymi górami to za dużo powiedziane bo przy moim niskim ciśnieniu męczę się strasznie szybko ;) ale w porównaniu z ciąża z ola niebo a ziemia ;)

Hej! Melduję się :)
Wróciliśmy z Chorwacji, było super jak zawsze, słońce grzało, woda jak marzenie :) Zaliczyliśmy też Budapeszt (nocleg w tą i z powrotem) i byliśmy w tamtejszym zoo - wrażenia niezapomniane bo można dotknąć prawie każdego zwierzaka: Maja głaskała kangurki które śmigały wokół nas a ja żyrafę, to był kosmos, coś niesamowitego, taki olbrzym tuż obok mnie :)
Jutro już wracam do pracy bleh ;/
Jak się ogarnę za wszystkim to nadrobię :)

Czesc dziewczynki!

Klepie sobie raporciki i zaslu****e sie w Lanie del Rey a konkretnie jej najnowszej plycie Ultraviolece. Rozplywam sie, excele trzaskam jak szalona;-) o ile to przyjemniej sie pracuje przy takiej muzyce...
Mai po basenie (krytym) wylazlo cos na nosku, caly czerwony na wierzchu, swieci sie i taka kasza sie zrobila z grudkami z plynem, male te grudki ale sa. Wczoraj pediatra dal masc z antybiotykien ale dzis rano poprawy nie bylo...
Madzioolka jak tam starania?

My? Hmmm...musze najpierw odwiedzic kontrolnie stomatologa i ginke, ale jakos weny nie mam ostatnio...tyle chorob dookola, ze sie odechciewa wszystkiego:-( najpierw sie upewnie ze ze mna wszystko ok, a pozniej przejdziemy do dzialania. Ale nie wiem kiedy, moze pozna jesienia albo wiosna? Ostatnio o podwyzke sie u szefa upomnialam, jak dostane to musze przesunac plany o chociaz pol roku...

cześć dziewczynki
ja po usg, Maluszek ma ponad 3cm, widziałam nawet jak rusza rączkami i nóżką:shocked2::-) 10 tydzień ciąży, termin mam na 12 lutego; wsio ok, teraz wiadomo szereg badań
Madzioolka super, że urlop się udał, zazdroszczę zoo!
moon to co dokładnie na nosku wyskoczyło?

reklama
Do góry