reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

Halo :-)
Ja tu korzystam z wolnego. Dzisiaj i wczoraj basen zaliczony. Upal tu mamy okropny. Dzisiaj 33 st.jutro 35 :szok: wiec pojedziemy nad morze do Bremerhaven. A tak to spoko. Z jezykiem jakos daje rade. Dzieci tez.
Felka i Doggi ogromne gratulacje :-) oby tak dalej!!!
Madzioolka super ze wakacje udane i zoo tez zazdroszcze :-)

reklama
Ja jestem :) weekendowo mnie nie było bo przyjechał tata z moimi kuzynkami i szalony weekend był ;)

W czwartek zrobiłam gołąbki, z 2kg mięsa mielonego i kg ryżu plus 3 kapusty, szaleństwo :p

Asinka fajna fotka z basenu :) my rozlozylismy na tarasie (my tzn ja w sumie ;)) taki średnica 3 metry a głębokość wody 65 cm nacje upały byl idealny :)

My nad jeziorko za görlitz jeździliśmy bo też skwar i Ola nauczyła się w końcu pływać w kółku bo nieogla ogarnąć tematu :) acteraz śmiga jak szalona :)

asinka ola wodę ubóstwia po mamusi i vtatusiu siłą ja trzeba wyciągać ;) ona ledwov nauczyla się chodzić a jak jechaliśmy nad jezioro to biegiem do wody a nauczyła się pływać bo zapoznała jakaś niemiecką koleżankę ze 2 lata starszą i ta plywala wiec ona żeby jej dorównać i ja dogonić tez musiała się nauczyć ;)

Doggi to super! U nas nie jest tak wesoło tzn woda jes fajna dla Majki ale tylko do momentu aż zamoczona zostanie twarz a już broń boże oczy, wtedy trzeba rzucać wszystko i lecieć po ręcznik i wycierać oczy... W Chorwie był dramat na pół plaży jak Ją fala dwa razy zmyłą z brzegu :p To ma chyba po mnie bo ja nie przepadam za moczeniem głowy włosów i twarzy ale nie to że mam jakiegoś schiza tylko suszenie włosów to dla mnie koszmar :p

reklama
Madzioolka no z Olą to bardzo ciekawa sprawa bo jak się potknięcia, poslizgnie czy coś i da nura to się cieszy i mac radoche ale jak np ja chce ja pochłonąć wodą i kropelka poleci na oko to tez dramat, ale ola to aktoreczka która specjalizuje się w dramacie :D

Do góry