reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

tak, juz ja sie nim tez zajmuje...
wlasnie robie tam liste nasza z naszymi tel.... moze uda mi sie jeszcze dzis ja wstawic... jak mlody mi da ;-)

reklama
Na tajnym rzeczywiście już sporo podało swoje namiary.A pewnie reszta dołaczy później,nie kazdy jest codzinnie.
Ja sobie spisałam te numery i wrazie czego ,jakiejs niedyspozycji mam już kontakt.
Gorąca linia tworzona jest później,myśle że około kwietnia maja,daj Bóg żebyśmy rozkładały się w terminie,ale wiadomo jak to jest.

Lena mi sie też podoba.A moja ciocia bacia(mojej baci siostra) miała na imie Leonarda a wszyscy mówili na nią Lenka.

U nas imiona też już są wybrane. Cała nasza 4-osobowa rodzina ma imiona na "K". Ja Kaśka, dwóch Krzysztofów i Karolinka. Teraz mąż i córka dla dziewczynki wymyślili Alicja lub Julia,mi się podoba Marysia. A ja dla chłopca Kornel i wszyscy się zgodzili. I ponieważ cała rodzina jest na "K", to myślę, że będzie Kornel.

Wiesz, kta.j.1- moja mama ma taką teorię, że jak dla jednej płci masz kilka lub kilkanaście imion do wyboru, a dla drugiej tylko jedno albo dwa, to będzie ta druga płec:) u nas się przypadkiem sprawdziło, bo dla dziewczynki mieliśmy na początku dużo propozycji a dla chłopca od razu tylko dwie i jest chłopiec prawdopodobnie;)

Witam
Widzę, ze imiona juz wybieracie..ja pamiętam że przy pierwszej ciąży tez wybierałam i w sumie nastawiliśmy sie z mężem na córcie raczej bardziej mąz, bo ja czułam, że będzie chłopak. Dla dziewczynki mieliśmy jedno - Julia,a dla chłopca ze 6, a sumie to nie mysleliśmy o imieniu dla chłopca na poważnie ...no i urodził sie chłopak, wiec różnie to bywa.
Teraz też czuje, ze będzie chłopak, choć staraliśmy sie o dziewczynkę..noo ale przeczucie to przeczucie - i imię mamy tylko dla chłopca.

ironia właśnie nie świąteczne i to mnie przeraża :szok: Kupiłam jeden prezent za 70 zł, do tego pieluchy, słoiczki, mleko i kaszki dla młodego, proszek do prania i płyn do płukania, do tego spożywka. Cena mnie powaliła na kolana, ale sama zobaczysz jak to jest przy dziecku :-)
My z wyborem imienia czekamy, aż poznamy płeć. Chociaż ja się skłaniam by mieć jedno wybrane dla przciwnej płci w razie w :-)

kochane kuknijcie na tajny na "goraca linie" jak macie czas...
czerwcowki 2011 piszcie do mnie WP te ktorych nie ma na tajnym w tedy wysle zaproszenie...

Ostatnia edycja:
troche ciasno napisane, ale nie umiem inaczej :sorry2:
jeszcze zmienie pozniej kolory z tych czarnych na inne ale to przy uzupelnianiu listy dopiero
Doris dzieki :tak:;-)

nasza liste tutejsza tez uaktualnilam, popatrzcie czy nie ma baboli itp ;-)

reklama
Do góry