Witajcie

Po udanym weekendzie,przyszedł poniedziałek szra rzeczywistośc młody w szkole stary w pracy a ja ......przy kompie.
Doris
ja mam podobne dzni,jakieś dwa tygodnie temu czułam pod ręką jak sie dziecko porusza a teraz nic.Czasami tylkocoś czuje ale nie jestem przekonana że to dzieck

czywiście biore detektor i sprawdzam w chwilach kryzysu i słysze serduszko,tylko cały czas myśle że juz powinnam poczuc to konkretne kopniecie i częściej a tu nic d...a.
Ja mam wizytę dopiero 23 usg szyjki macicy ,ale mam nadzieje że zobacze małego,i bedzie wszystko ok.
Tak że i u Ciebie jest ok to tylko te głupie myśli z których jak sobie przypomnimi i powspominamy później,bedziemy się śmiać.
larvunia ja jestem matka chrzestną dwójki dzieci.Moja chrześnica ma już 16 lat.Pamiętam bardzo poważnie wziełam sobie role matki chrzestnej pomimo tego że byłam młodziutka.I długi okres czasu uwżałam że byłam przykładną matka.Moja chrześnica niestety nie wyrosła na miła ,rozsądną nastolatkę ale na bezczelną smarkatą gówniare która nie ma szacunku do nikogo.
Raczej mam mały kontakt ,a jeśli on jest to zainicjowany wyłącznie przeze mnie.
Z moim 12-letnim chrześniakiem mam lepszy kontakt,może dlatego ze i jego rodzice sa inni,niz mojej chrzesnicy.
Ale to jest tak ,ze bycie rodzicami chrzestnymi ma inne znaczenie niż kiedyś.Być może nasze wybory chrzestnych nie sa trafione,a często jest tak że nie mamy wyboru.
Mój Aleksander ma tak naprawde tylko chrzestną.Kiedy wybieraliśmy rodzicow ,zupełnie nie mieliśmy kogo.Ja jestem jedynaczka uboga w kuzynostwo,moj mąz ma tylko siostre wiec tu wybór był prosty.Z mojej strony został nam tylko jedna zufana osoba,lecz problem byl takli ze ta osoba jest wiary protestanckiej wiec według kościoła ktolickiego nie mógł być chrzestnym.Ale jest zapisany jako świadek ceremoni.
Ja nie wiem co bedzie teraz z rodzicami chrzestnymi.Nasi Norwescy przyjaciele sa protestantami,a mamy mało tu zaufanych polskich katolików ktorym moglibysmy zaproponowac bycie rodzicami chrzestnymi.
Traszchka widziałaś zdjecie wiesz o co chodzi,jesli to jednak nieprawda to jest granie na ludzkich uczuciach .Bardzo niesmaczny żart:-(
Aestima jak zdrówko?
justynka gratulacje