reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

Nie wiem czemu ale myślalam ze haluxy to przypadłośc starszych osób,że to nabyta choroba kości.
To dobrze Doris że jedna operacje ma już za sobą ,wie czego może się spodiewac no i najważniejsze ze stopy bedzie miała ładne.A to juz dla takiej pannicy ważne.
Trzymam kciuki ,i życze szybkiego powrotu do zdrowia dla Córy.

reklama
izabela to przykre...
zycie nie jest proste jak widac po nas samych :sorry:
jesli mozna spytac dlaczego tak wyszlo? Nie musisz sie rozpisywac zaraz, ale znalazl inna kobiete? Przestaliscie sie poprostu dogadywac czy jak?

Chyba tak w dwóch zdaniach by się nie dało opisać tego "przypadku". Żeby znalazł sobie kobietę, to byłoby ok. Miał wiele kobiet, często w jednym czasie. Dla mnie z perspektywy czasu to niedojrzałość, ale myślę, że też wychowanie i "geny". Ogólnie temat rzeka.

Wstawiłam pranie i czekam na męża. Wpadnie i pojedzie po dziecię do szkoły. Jutro ma wpaść bratowa z córeczką i mam nadzieję, że w końcu dojadą, bo Mikołaj zostawił prezenty :-)

Jak ja ubielbiam ten okres, kiedy dzieciom można sprawiać ogrom radości. Pamiętam ubiegłą gwiazdkę. Igor chciał taki posterunek policji
LEGO CITY 7744 POSTERUNEK POLIC od LEGO2004 {WAWA} (1366375590) - Aukcje internetowe Allegro
Miał największą torbę z prezentami. O mało co do niej nie wpadł jak wyciągał zawartość :-D:-D:-D
Wciąż nie mam prezentu dla męża i pewnie będę musiała się zmobilizować i coś wyszperać, bo zbliża się szczyt paczkowy w firmach kurierskich - wolałabym nie zostać bez prezentu :no:

A mój mąż chyba prędko nie wróci, jest w tym szpitalu i czeka w kolejce, od 20 minut 20 osób przed nim i nic się nie posuwa do przodu:( Pojechałabym do niego ale nie wiem czy jest sens żebyśmy obydwoje stali w tej kolejce tyle godzin. Mam nadzieję, że nie złamał tej nogi przed świętami...

to nie Chrześni są tak naprawdę najważniejsi w życiu dziecka. Wierzę, że dokonacie właściwych wyborów a jeśli nawet nie traficie na właściwych chrzestnych, to dziecko będzie miało miłość i wszystko co mu potrzebne do szczęśliwego rozwoju od Was, a to najważniejsze :-)
Jasne, że tak, niemniej jednak chciałabym, zeby chrzestni byli becni w życiu moich dzieci :)

A moja bratowa własnie mi napisała, że Mała ma półpasiec.... Więc znowu ze spotkania nici... Nie wiem, co to teraz z tymi chorobami się porobiło eh..
Idę wieszać pranie....

Jestem taka padnięta, że sama nie wiem czy doczekam dzisiaj powrotu męża... Poodkurzałam, posprzątałam łazienkę, zrobiłam 5 prań, poszłam z Jasiem na sanki, teraz smażę placki z jabłkami i normalnie zasypiam... Oczy same mi się zamykają...

Doris, współczuję Twojej córci, niech szybko i bez komplikacji noga się zagoi, no i niech się dziewczyna cieszy następnymi wakacjami zamiast martwić nieładną stopą! Trzymam kciuki!

Aestima, za Twojego męża też kciuki, oby to nie było nic poważnego!

reklama
Czy któraś z Was wie coś więcej na temat szkarlatyny? Mąż wpadł po klucze od auta i w przelocie powiedział, że wydaje mu się, że te krostki które miał Igor to była szkarlatyna :eek: Przecież byli z tym u lekarza i lekarz sam powiedział, że to może być alergia na syropy, które brał :wściekła/y:
Czy przy tym paskudztwie musi być gorączka? Igor jej nie miał... O Matko, już sama nie wiem co o tym myśleć. Dobrze, że dzidziusia widziałam w sobotę, bo bym już zawału dostała :crazy:

Do góry