reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

Witam Kobietki
Ale piszecie od rana......najpierw cxzytanie potem odpisywanie.
Dziekuję wszystkim za KCIUKI DLA MOJEJ DOMINIKI!!!!!!
W Szczecinie sypie śnieg od rana a ja muszę do miasta jechać po zakupy :-(.
Coś Aestima się nie odzywa od wczoraj. Ciekawe co z jej mężem.

reklama
Dzień dobry!
A ledwo wstałam, nie mogłam oczu otworzyć tak mnie strasznie głowa boli. To pewnie przez całkowicie zapchane zatoki, grrr... Znowu mnie bierze choróbsko, ledwo co poczułam się lepiej. A jeszcze ponad tydzień muszę być na chodzie, potem nic mnie nie ruszy z domu! Dlaczego przerwa śwąteczna w tym roku jest tak krótka??

Traschka dużo zdrówka Ci życzę :-)
Dziś, albo jutro moja bardzo dobra koleżanka z pracy będzie miała podawane zarodki przez invitro. Pierwsza próba się nie powiodła :-( Tak bardzo chciałabym, żeby tym razem wyszło i bardzo mocno trzymam za nią kciuki. Poprzednia próba była jak byłam w ciąży z Przemkiem i tak sobie w pracy rozmawiałyśmy, że będzie super i razem z brzuszkami będziemy chodzić i potem wielkie rozczarowanie...
Oby tym razem historia się nie powtórzyła. Tak bardzo bym chciała, żeby była mamą.

Setana witaj, dawno Cię nie widziałam :) U mojej pani prof. byłam w czwartek, dodała kolejną tabletkę na ciśnienie... Mierzę 3 razy dziennie, chociaż ostatnio zdarzyło mi się kilka razy wieczorem nie zdążyć i zasnąć ;)

Misialina, masz dwa suwaczki, Tusen napisała, że jesteś w 16 tygodniu, bo na tym czarnym masz już skończone 15 tygodni (czyli zaczynasz 16), a Larvunia odniosła się do tego dolnego suwaczka, który mówi, że masz skończone 14 tygodni i 6 dni z piętnastego, czyli dopiero jutro zaczniesz 16 tydzień...

Zmykam do koleżanki na kawkę, odezwę się póżniej :)

Dzień dobry!
A ledwo wstałam, nie mogłam oczu otworzyć tak mnie strasznie głowa boli. To pewnie przez całkowicie zapchane zatoki, grrr... Znowu mnie bierze choróbsko, ledwo co poczułam się lepiej. A jeszcze ponad tydzień muszę być na chodzie, potem nic mnie nie ruszy z domu! Dlaczego przerwa śwąteczna w tym roku jest tak krótka??
u mnie to samo,katar katar katar

dzięki za podpowiedzi dot L4

A jak dołączyć do waszej grupy?
Nie jestem taka lewa z komputera ale na forum buszuję pierwszy raz choć zalogowałam się już dawno, ale nie wiem jak dołączyć do waszej grupy

Będę wdzięczna za podpowiedź

Ostatnia edycja:
hej kati83
moim zdaniem (ale licze sie ze zdaniem wiekszosci dziewczyn) powinnas z naimi najpierw popisac dluzej zeby dodac cie do tajnego jesli o to pytasz...
do listy czerwcowek dodam Cie pod koniec tygodnia bo to ja dopisuje :tak:
podaj mi tylko na WP dane jak w liscie
milego klikania :tak:

Traschka, ta "kawka" to u nas taka umowna jest, bo ja kawy pić nie mogę przez ciśnienie :) Ale cieszę się, ze byłam inspiracją :)

Mam wiadomość od Aestimy, dopiero wstała, mąż na zastrzykach i o kuli, ale złamania nie ma. Myslę, ze o szczegółach napisze sama!

To ja lecę...

reklama
Do góry