reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

reklama
witam się .jestem mega zawiedziona-właśnie wróciłam z galerii w Piotrkowie,nic nie kupiłam nic.
w H&M MAMA wszystko przebrane,jeanse w ogóle nie przecenione,tylko sztruksy,ale takie mam ,więc po co mi jeszcze.
buty porażka,podobały mi w Lasockim,ale bez wyprzedaży były i w Wojasie po przecenie za 380 zł:cool:.D.chciał mi je kupić,bo sam się ubiera w tej firmie,ale jakoś mnie fason nie przekonywał.no mówię wam zawiedziona jestem na maksa.chciałam się jeszcze ratować jaką bluzką,ale nic,totalnie nic mi się nie podobało:no:
ironia ja jakoś nienawidze wizyt księdza,zawsze się czepia,że my bez ślubu:no:

Justynka skąd ja to znam. Biegam po sklepach zeby coś kupić i kompletnie nic mi się nie podoba. A jak potem idę przez miasto i nie mam kasy to chciałabym kupić co drugą rzecz! Swoją drogą nie rozumiem dlaczego w Polsce nie ma takich wyprzedaży jak w innych krajach, kiedy można kupić coś naprawdę za grosze. U nas jak zejdą do 50% to jest sukces a dalej drogo...

Widziałyście, że są juz wrześniówki? Ale sią poczułam "staro" hehe:)

Witajcie:-)
I ja wybrałam sie dzisiaj do sklepów,troche dzięki Wam.
Przeceny gonią przeceny,ale je nie mam zdolności do kupowania na przecenach wiec wszystko co dzis kupiłam to w normalnej cenie niestety.
Kupiłam dziś piewszy raz ciuszek dla dzidziusia.Znalazłam wkońcu coś uniwersalnego(nie znam jeszcze płci).

Za to badzo ucieszyły mnie przeceny w sklepach meblowych,i byłam dziś i wybrałam pare rzeczy.Jutro jade z mężem,żeby zatwierdził:-)i zrobił użytek z karty:-)
Gorsze to to że tu sie czeka strasznie długo na zrealizowanie zamowienia,jesli np.nie posiadaja danego mela na magazynie.Nawet do 8 tygodni:-(Ale jakoś przeżyjemy.

ja widziałam dzis w H&M fajne body z napisem I (serduszko)mum albo dud:-)
tusen
ja właśnie patrzyłam kiedy dziewczyny pozachodzą w ciążę na wrzesień:tak:

dobra tylko sie nie śmiać::blink:
poproszę o napisanie mi jak się robi ciasto na pierogi,bo mam chęć na pierożki z serem białym polane śmietaną z cukrem:sorry2:

Witajcie kochane !ja tylko na momencik zawitam powiedzieć że jestem i przeprosić że mnie nie ma ale mój dziadek (jedyny już niestety) zachorował na zapalenie płuc .byłam z nim w szpitalu w świąteczną noc, ale nic nam nie powiedzieli i kazali do domu wracać że niby zdrowy. Wczoraj dostał duszności i znów pogotowie czekanie na SORze i tak już w szpitalu zostaliśmy.Jest okropnie.siedze z nim od rana do nocy bo jutro zabierają go do innego miasta do szpitala zakaźnego gdzie jest też oddział chorób płuc. I nie wiem co mam robić.Może nie powinnam tam jechać skoro to szpital chorób zakaźnych? boje się troszkę że coś mi się przyplącze.Nie wiem co robić:-(

ramari dzięki
cinamon współczuję w sprawie dziadka,ja już nie mam,z tym oddziałem to może warto się faktycznie zastanowić,albo spytać jakąś osobę,która tam pracuje,czy możesz tam przebywać?a nie ma kogoś innego,kto może z nim być zamiast ciebie?

reklama
Właśnie przed chwilą dowiedziałam się że szwagierka ( najmłodsza siostra męża) jest w ciąży w 5 tyg. Miała mieć wesele we wrześniu ale będzie wszystko przyspieszone na marzec lub kwiecień...super

od pół godziny siedzę nieruchomo i zachwycam się jak Truskaweczka buszuje w moim brzuchu

Ostatnia edycja:
Do góry