reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Czesc Dziewczyny,
wczoraj od rana mi sie brzuch napinal stale i zadzwonilam do swojego gina i kazal mi jechac na ipp. Teraz leze w szpitalu na obserwacji bo nie wiedza od czego tak sie dzieje, z mala wszystko ok, bawila sie dzis na usg pepowina. Szyjka dluga zamknieta lozysko na tylnej scianie i wszystko dobrze. Moze w srode mnie wypuszcza to napisze wiecej bo na komorce ciezko mi na necie sie pisze. Buziaki dla Was

Aestima, dobrze, że już jesteś - szkoda, ze z przygodami...

Co do papierosów jeszcze, to paliłam sporo, paczkę dziennie, ale jak tylko dowiedziałam się o ciąży i chciało mi się zapalić to miałam straszne wyrzuty. Mocno ograniczyłam i ostatniego papierosa zapaliłam 04/11... Nie chciałabym wrócić do palenia, mam nadzieję, ze uda mi się nie wrócić do nałogu :)

JoL, kurujcie się!

Iza, powiedziałabym, ze to taka normalna "warszawska" cena...

jestem po wizycie księdza,zdążyłam iść do ojca po pasyjkę,wchodzę do domu,a tam juz ksiądz po modlitwie:szok::-D,rozłozyłam szybko obrus i pasyjkę,poświęcił dom i wyszedł:-D

czesc popoludniowo...
my po spacerku padnieci z mlodym, ciepla herbatke wlasnie popijamy bo zimno jak nie wiem...
milego wieczorka... a ja ide poczytac co naskrobalyscie :tak:

aestima...witaj po dlugiej nieobecności
Doris...3mam kciuki za Wasze zdrówko i powrót do domku

A ja dziewczyny jestem w szoku...mój rozmiar to 90 D...a miałam 85 B...kupiłam dwa biustonosze i już tylko na fiszbinkach nie usztywniane bo jeszcze większe mi się cycole wydaja i nic mnie nie uwiera...no i majciorki też kupiłam...takie już na brzuch bo w zwykłych figach to już nie umiem chodzić bo zwijają mi się pod brzuchem.

reklama
Do góry