reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Mieszkanie kupilismy w Tczewie, ale nawet jak na takie miasto to cena byla smiesznie tania. Warunki wcale nie sa tragiczne, ale wiadomo, ze chcemy miec jak najlepiej i najladniej a jak na razie na odnowienie/ odświeżenie nas jeszcze bedzie stac wiec chcemy to zrobic jak najszybciej.Tutaj stoja tak ok 3500- 4000 za metr
wiec nie ma porównania. Ja nawet nie chce myslec jakie ceny sa w Wawie hehe :-D
kochana, pozostaje się cieszyć, że udało Wam się taką okazję znaleźć. I zaczynajcie remont - zawsze się przedłuża...wrrrrrr

no powiem szczerze ze dzisiaj podpisana zostala dopiero umowa przedwstępna, za 2 tyg przyjedzie 2 wlasciciel zza granicy i bedzie podpisana ta wlasciwa, dopiero wtedy klucze dostaniemy i ekipa remontowa bedzie mogla juz wpadac, mam nadzieje ze pojdzie blyskawica :tak:

Mamusiu Czerwcowa gratuluję! Jak tylko przeczytałam o cenie za metr, chciałam przytoczyć przykład mojej kuzynki, która kilka lat temu kupowała mieszkanie i za 50 parę metrów dała coś koło 80000... i zaraz przeczytałam, ze kupiliście w Tczewie, to tez było w tym mieście właśnie :)

Mamusiu Czerwcowa gratuluję! Jak tylko przeczytałam o cenie za metr, chciałam przytoczyć przykład mojej kuzynki, która kilka lat temu kupowała mieszkanie i za 50 parę metrów dała coś koło 80000... i zaraz przeczytałam, ze kupiliście w Tczewie, to tez było w tym mieście właśnie :)

Tczew szczęśliwe miasto he he :)
No właśnie, takie mieszkania jak to moje czy to Twojej kuzynki to okazje i się chwyta w lot :-)

No u mnie też remont od poniedziałku się zapowiada...najpierw pokój nad garażem...malowanie i szafy pod zabudowę które mąż ma zamiar sam zrobić:) zawsze jakiś grosz w kieszeni zostanie...a potem najgorsze czyli łazienka...ale ja ;ubię takie wyzwania...przynajmniej czas szybciej zleci do czerwca

Kurcze a miałyście mało pisać...:baffled:
Nie ma mnie od 11 a nadrabiania mam ze 100 postów:confused2: z samego ogólnego!!
No nic jak trza to trza.
Ja dzisiaj znowu łazikowałam troszkę i byłam tradycyjnie w lumpku koło domu i wiecie co udało mi się kupić?? Rogala ale takiego mniejszego(jak nowiutki) i płaszczyk maleńki różowy i ogrodniczki z misiami kremowe.Za wszystko zapłaciłam 19 zł:confused2:I jak tu nie kupic??

A tak poza tym sąsiadka przyniosła mi dzisiaj gołąbki!!!W końcu zjem gołąbeczka!!
A drugą niespodziankę zrobiła mi mamusia-upiekła mi przepyszny sernik z brzoskwiniami-BAJKA!!Widzę ,że u Was królują dzisiaj pączki:-)Ja postanowiłam ,że kupię jutro kilka sztuk i tyle bo w sumie pączki je codziennie więc aż tak strasznie nie mam ochoty się nimi objadać.

No u mnie też remont od poniedziałku się zapowiada...najpierw pokój nad garażem...malowanie i szafy pod zabudowę które mąż ma zamiar sam zrobić:) zawsze jakiś grosz w kieszeni zostanie...a potem najgorsze czyli łazienka...ale ja ;ubię takie wyzwania...przynajmniej czas szybciej zleci do czerwca

Jak ktoś ma smykałkę w rękach to zawsze kaska zostanie, mój M też się zmobilizował i parkiet położył w naszym pokoiku dziecięcym, teraz będzie przymierzał się do łazienki. U nas ceny usług remontowych są tragiczne i wychodzi dwa razy tyle co materiał np płytki, a jaka jest po tym satysfakcja. No ja mam nadzieję że z remontami wyrobimy się do końca czerwca.

Kurcze a miałyście mało pisać...:baffled:
Nie ma mnie od 11 a nadrabiania mam ze 100 postów:confused2: z samego ogólnego!!
No nic jak trza to trza.
Ja dzisiaj znowu łazikowałam troszkę i byłam tradycyjnie w lumpku koło domu i wiecie co udało mi się kupić?? Rogala ale takiego mniejszego(jak nowiutki) i płaszczyk maleńki różowy i ogrodniczki z misiami kremowe.Za wszystko zapłaciłam 19 zł:confused2:I jak tu nie kupic??

A tak poza tym sąsiadka przyniosła mi dzisiaj gołąbki!!!W końcu zjem gołąbeczka!!
A drugą niespodziankę zrobiła mi mamusia-upiekła mi przepyszny sernik z brzoskwiniami-BAJKA!!Widzę ,że u Was królują dzisiaj pączki:-)Ja postanowiłam ,że kupię jutro kilka sztuk i tyle bo w sumie pączki je codziennie więc aż tak strasznie nie mam ochoty się nimi objadać.

Zrobiłaś mi smaka tymi gołąbkami, jeszvze nigdy nie robiłam, może w końcu się zmobilizuje i spróbuje zrobić takie tradycyjne w kapuście z sosikiem pomidorowym, mniam!!:)

Mamusiu czerwcowa gratuluje mieszkanka! W Krakowie musiałabyś pomnożyć swoją cenę za m2 z jakieś 4 razy, nie mówie już o Warszawce :-)

Od ok drugiego trymestru mam lekkie krwotoki z nosa, głównie rano mam takie małe skrzepki w nosie, podobno to normalne ale już sama nie wiem czy iść z tym do jakiegoś lekarza, macie coś takiego?

Idę zjeść kolacyjkę bo mam sałatkę jarzynową :)

reklama
Chyba warto było zrobić rodzinie niespodziankę...
102_5279.jpg102_5278.jpg Zobaczcie jaka radość :-)
Igor zjadł już 3 duże pączki i pare malutkich... Nie wiem, jak to będzie z kolacją :-)
Kręgosłup niestety odchorował swoje - musiałam trochę poleżeć, jak skończyłam wszystko, ale pączki wyszły pyszne :-)

Do góry