reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

No dobra, czas się podnieść. Idę pranie wieszać, potem drugie śniadanko, potem muszę do US skoczyć, a potem do gina. Będę koło 16:00. Miłego dnia dziewuszki!

reklama
witam i ja.
o 8.00 rano juz byłam z Antim u lekarza,bo go straszny kaszel dopadł i ma Augmentin:-(.potem kupiłam mu buty za 108zł z Antylopy-zna kotoś tę firmę?całe skórzane,mam nadzieję,że mu posłużą.
i tak lekką ręką prawie 150 zł w ciągu godziny wydałam...
Justynka ale idiotka z tej twojej znajomej,:baffled: brak słów też bym po takim haśle poszła, dobrze zrobiłaś
a daj sppokój,szkoda gadać,jej mądrość przerasta ją samą
Misialina, ale ja na kolor jeszcze się nie zdecydowałam...nie znalazłam nic, co by mnie w 100% usatysfakcjonowało...a wiem, że w maju z wielkim brzucholem nie będę w stanie prasować, ech...muszę męża wyciągnąć po raz 3 na wybieranie koloru, on musi mieć anielską cierpliwość do mnie...
mój poszedł by raz i nigdy więcej.on jak wejdzie to już musi kupić,bo nie ma czegoś takiego jak zastanawianie się.ja jeszcze kredytu nie dostałam i na razie tkwimy w martwym punkcie:no:

u nas słonecznie,ale wietrznie.pzdr

traschka zdajesz sobie sprawę z tego ,że do terminu pozostało nam zgodnie z suwaczkami ok 70 dni!!!!!!!!!!!:szok::szok: Jakie to głupie na myśl ,że pozostało 2,5 mies nie jest tak przerażająco jak te 70 dni.To jakoś bardziej do mnie dociera ,że to tak blisko już.Ehhh...jeszcze troszeczkę:-)

Zmykam na spacerek jakiś póki jest śliczna pogoda.Odezwę się pózniej :*

traschka zdajesz sobie sprawę z tego ,że do terminu pozostało nam zgodnie z suwaczkami ok 70 dni!!!!!!!!!!!:szok::szok: Jakie to głupie na myśl ,że pozostało 2,5 mies nie jest tak przerażająco jak te 70 dni.To jakoś bardziej do mnie dociera ,że to tak blisko już.Ehhh...jeszcze troszeczkę:-)

Zmykam na spacerek jakiś póki jest śliczna pogoda.Odezwę się pózniej :*
no mi 69....i faktycznie brzmi to przerazajaco....:szok: zbieram dupsko, ide do przedszkola na zajecia...oby szybko zlecialo..

ale się zestresowałam...
mój M ostatnio skarży sie na bol z prawej strony klatki piersiowej i ma podwyzszona temp. ale nie zamartwialam sie tym w ogole az do dzisiejszego poranka az dostalam od niego smsa, że u jego koleżanki z pracy chłopaka wykryto gruźlicę i już dość zaawansowaną a dopiero teraz wzieli go na leczenie szpitalne, od razu mialam czarne filmy czy czasem moj nie ma pradkow gruźlicy od niej dlatego dziwnie sie czuje ostatnio, no i oczywiscie co ze mną i synkiem? aż ztego wszystkiego umówiłam sie do lekarza na jutro ... :szok::szok::szok:

Katamisz wiem o tym doskonale:)) Może jestem psychiczna, ale ja się naprawdę cieszę że to już niedługo! Nie mogę się doczekać porodu, wyobrażam sobie moment w którym zobaczę Marysię! Nawet sam poród ostatnio przestał mnie tak przerażać. Pewnie bardzo się rozczaruję hehe, ale póki co zajęcia w szkole rodzenia dodały mi bardzo dużo pewności siebie. Będzie jak będzie, ale na pewno lepiej iść na porodówkę z pozytywnym nastawieniem. Wiem, że nasz stres i strach przed bólem bardzo wzmaga nasze odczucia. Strasznie bym chciała, żeby udało mi się to opanować choć w niewielkim stopniu. Ja już chcę maj!!!

mamusia czerwcowa dziś na onecie jest artykuł o gruźlicy, wynika z niego że nie tak łatwo zarazić ludzi dookoła więc póki co bez paniki, ale rzeczywiście zróbcie badania. Mąż powinien mieć zrobione RTG płuc, u ciebie to odpada ale jeśli mąż będzie zdrowy to ty też nie powinnać się ncizego obawiać. Trzymam kciuki!

reklama
agatkaT głowa do góry, w końcu problemy się rozwiążą..

kati83 to podobnie jak ja sie dziś meczyłąm, rany, dobrze, ze nastrój się juz poprawił...

Silva doczekasz sie i wypłaty os naszego kochanego ZUS i wtedy będziesz mogła cieszyć się zakupami..

Cześć brzuszki
U nas we Wrocku jak na razie nie zapeszam ładne słoneczko z tym ,że wieje nie przyjemny wiatr...brrr
Miłego i słonecznego dnia wam życzę :*
U nas tez pięknie...oby cały dzień...choć i tak na dwór nie wyjde, buuu

No i babcia przyszła i przerwała mi czytanko i pisanie do Was..hehe...ale juz jestem

Do góry