reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

chrapia jeszcze spiochy jedne, zreszta to juz taki okres ze znowu pewnie wiekszosc bedzie spala.....ja wczoraj siedze na lekcji i czuje ze odplywam.....jak wpadlam do domu to wsunelam pol czekolady i od razu lepiej...... a ja zaraz na miasto wyruszam....moze sobie jakis plaszczyk kupie bo ni bedzie co na siebie zalozyc.....oj bida bida
a mala juz chodzi do przedszkola i o ironio losu...tesknie za nia strasznie, wczoraj wieczorem siedzialam w nia wtulona...ech te dzieciaki nasze a niedlugo trzeb bedzie dwoje tak przytulac:)

reklama
marta moj juz od poniedzialku chodzi do przedszkola, mial jeden dzien kryzysu ze plakal a tak to super si ebawi w przedszkolu i zadowolony... Gorzej ze mna hehe jak widze i z Toba gorzej rozlake przezywamy ;-) To normalne... Ale ciesze sie ze chodzi do przedszkola, bo w domu taki wyciszony w tedy jest i spokojny, w przedszkolu zawsze sie wyszaleje ;-) Bo jak nie chodzil to dom roznosil hehehe.. no i mamy maly sukces ale ciiiiii pochwale sie po cichu , juz 2 tydz bez chorby!!!!
Mi tez lekka kurteczka lub cos podobnego by sie na wiosne przydalo, ale spasuje, kupie po porodzie cos.. teraz mi sie nie oplaca...

Aestima udanych zakupow! No i najwazniejsze WIZYTY U GINKA pozytywnej :tak:

Witajcie porannie
Lady zgaga poszła na urlop Gaviscon - działa :-)- tylko smakuje obrzydliwie
Ale znów nad ranem miałam skurcze w łydkach - masakra, jakoś przeżyłam.

No ale dość narzekania, zaraz sie pomału bedę zbierać bo jade bratu sprawe załatwić a potem wpadne na zakupy zobaczyć może coś fajnego mi sie przywinie :biggrin2:
ale dziś od rana miło i słonecznie

Larvunia, marta
witajcie :biggrin2:
Aestima kciuki za wizytę:biggrin2: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

no lavunia do przedszkole to dla mojej tez prawdziwy raj, jak widze jaka chodzi rozpromieniona to mi sie geba usmiecha, i ma duzo kolezanek i w ogole super....no ja jade do takiego fajnego ciucha, tam kupilam w tamtym roku taki super plaszczyk( no ale teraz wiadomo za maly), na nowy mnie nie stac:no: jak sie cos trafi to kupie , no i jade prawko odebrac bo juz prawie 6 lat od slubu a mi sie nie zebralo go wymienic hijij no i wiadomo kupie cos malego hehheeh

Witajcie ranne ptaszki!
Aestima...kciuki za wizytę i udanych zakupów!!!!
Larvunia - Twój synuś chyba długo nie był w przedszkolu, cieszył się???
Kati, Marta...witajcie!!!
Reszta Brzuchatek pewnie śpi!!!
A ja rozpoczęłam 30tc!!!!!

Doris tjaaaa on w kratke bidulek chodzi do przedszkola. Teraz 3 tyg go nie bylo. Do tej pory bylo, ze bywal 3-5 dni w przedszkolu a pozniej 2 tyg w domu :sorry:

marta szok, heheh ja tez jeszcze prawka nie zmienilam... a po slubie 4 lata juz ;-) i raz mandat nawet za to dostalam i dalej mi nie podrodze wymienic :sorry:

kati hej hej

I ja się przywitam:-)

Doris gratuluje teraz to już z górki:-)
Ja wczoraj miałąm kryzys,tak mnie nogi i pięty bolały że szok.Popłakałam się a jeszcze tak daleko.

Aestima
udanych zakupów i wizyty,
Też bym polatała po sklepach,nawet mąż mnie namawia na wyjazd do szwecji przed porodem na zakupy.Jeździmy tak dwa razy do roku po mięso i różną spożywkę bo jest taniej,ale nie wiem jak to będzie nogi odmawiaja mi posłuszeństwa.Z drugiej strony jak patrze na ceny tutaj taki drobnostek dla dzieci np.termometr do mierzenia wody w wanience jedyne 800kr(400zł):szok::szok::szok:to wiem że w szwecji kupie go za połowę.Buteleczka mała 50 spirytusu do pępuszka 180kr(90zł)Ja nie wiem skąd oni biorą te ceny.

juz 2 tydz bez chorby!!!!
Larvunia tfu tfu wypluć i zakopać

reklama
Witajcie :-)

Martuś, dzięki za przekazanie wiadomości :*

Myślałam, że dłużej będzie problem, ale mam męża myślącego - przełożył moją kartę do swojego modemu - i działa :-) Co ja bym bez niego zrobiła :-p

mrsmoon no właśnie jestem ciekawa ile z nas chodzi na szkołę rodzenia (same i ze swoimi mężczyznami), u mnie kolejny nabór jest po 15 kwietnia (w Tczewie), więc będę zupełnie na świeżo :-) i 10h kosztuje- jak bym szla sama to 120zł a jak z moim M to 180zł, a jak u Was finansowo to wychodzi?

My wczoraj byliśmy na pierwszych zajęciach w przyszpitalnej szkole rodzenia. Zameldowana jestem w stolicy, więc miasto za mnie płaci, ale kobitki bez meldunku płacą 400zł za całość. Mamy 2h co czwartek i w 2 piątki.

Ironia, nie oglądaj takich filmików, jak się potem boisz - mnie też przeraził, obrzydliwie to wygląda - na cholerę się denerwować? Nie będę już sobie tym głowy zawracać, zwłaszcza że jestem na etapie nastawiania się psychicznego na poród sn.

A mi skwara wyskoczyła - znaczy opryszczka. Wczoraj wieczorem poczułam, zakleiłam plasterkiem compeed - mam nadzieję, że zniknie niebawem.

Do góry