reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

kochane, ja zmykam już!
Idę robić obiad, później się zdrzemnę a wieczorkiem szkoła rodzenia - pierwsze zajęcia, jutro zdam relację:tak:
Miłego popołudnia i wieczorku - papa

reklama
mi na spacerkach najbardziej przeszkadza to, że muszę szybko do domu wracać, bo mój pęcherz nie wytrzymuje długo :no:

hehe mam to samo agabre :-)
ale dodatkowy problem to to, że robi się coraz cieplej a ja nie mam kurtki wiosennej, takiej w którą bym się bez problemu zmieściła. Jutro koniecznie muszę skoczyć na rynek i parę fajnych sklepików zaliczyć może coś mi wpadnie w oko :tak: jak coś wypatrzę od razu się Wam pochwalę

mrsmoon no właśnie jestem ciekawa ile z nas chodzi na szkołę rodzenia (same i ze swoimi mężczyznami), u mnie kolejny nabór jest po 15 kwietnia (w Tczewie), więc będę zupełnie na świeżo :-) i 10h kosztuje- jak bym szla sama to 120zł a jak z moim M to 180zł, a jak u Was finansowo to wychodzi?

Jestem już po wizycie, ech ile emocji... na szczęście pozytywnych. Lecę na wizytowy opisywać, ale uwaga - historia będzie długa!

mi na spacerkach najbardziej przeszkadza to, że muszę szybko do domu wracać, bo mój pęcherz nie wytrzymuje długo :no:
ja jak załatwię sprawę przed wyjściem,to daję radę.gorzej jak np.siedzę albo leżę i wstanę to pierwsze co-wc mnie wita.ale w tej ciąży w nocy w ogóle nie wstaję,tylko wieczór i rano,a z Antim się umęczyłam.
mrsmoon no właśnie jestem ciekawa ile z nas chodzi na szkołę rodzenia (same i ze swoimi mężczyznami), u mnie kolejny nabór jest po 15 kwietnia (w Tczewie), więc będę zupełnie na świeżo :-) i 10h kosztuje- jak bym szla sama to 120zł a jak z moim M to 180zł, a jak u Was finansowo to wychodzi?
ja kiedyś jak pytałam to koszt był 100 zł /miesiac i chyba raz na tydzień sie szło.a teraz musze spytać.

gotuję obiad.znowu schabowe:-(,ale dziś już się skończą:-D
nakupiłam winogron,bananów i gruszek i mój sok Tymbarka 100% pomarańcza---zero cukru mówię wam pycha

reklama
Od wtorku jest u mnie tesciowa i szwagier i mam malo czasu na kompa. Troche podczytuje ale na pisanie czasu brak. Poza tym ten tydzien jest dla mnie wyjatkowo zlosliwy. Najpierw prawko, teraz wizyta u gina - szczegoly na zdrowotnym.
Pozdrawiam Was!

Do góry