reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

Fałszywy alarm myślisz? noc jeszcze młoda... zobaczymy;)

Ech czuję, że dzisiaj spać nie będę przez te księżycowe emocje:)

reklama
doris to trzymam kciuki :) &&&&&&&&&&& Może to właśnie nie muszą być bóle jak na miesiączke...ja takie bóle mam często w dodatku bardzo silne w ciągu dnia a na wieczór potęguje je ból krocza i bioder i nic się nie dzieje.Jestem dobrej myśli i zdawaj relacje :)

Kochane ja się żegnam na dziś :)
Życzę spokojnej nocki, choć u niektórych na taką się nie zapowiada ;)
Jutro jadę do mamy więc proszę nie piszcie zbyt dużo :)
Buziaki :)

To i ja sie zegnam, nie moge sobie miejsca z lapkiem znalezc i oblukam jeszcze co w TV leci, a pozniej do spanka - trzeba korzystac poki mozna. Milych snow (lub porodow)!

A ja wyszłam z wanny i skurcze minęły całkowicie. Także jeszcze nie mój czas, Julcia jeszcze posiedzi w brzuszku u mamusi.
Buziaki dla Was i życzę spokojnej i wygodnej nocy.
Dobranoc!!!!

Wpadam na chwilke...wziełam prysznic i znowu się zaczyna...skurczybyki idą od krzyża...a na dole mam ostry ból...plamki krwii nadal na papierze są jak sie podcieram...ale nigdzie narazie nie jadę i czekam na rozwój wydarzeń jak co wieczór.
Zobaczymy...ale znając życie znowu w nocy odpuści i nici z tego...
Doris pisała że jej przeszło po kąpieli...ale noc jest długa więc zobaczymy

Misialina mam tak samo dokładnie jak ty.... te plamienia nawet mocniejsze sie zrobily mam na wkladce i jak sie po siu siu podcieram... A poza tym skurcze tez wielkie są... co 15-20 minut przez 2h ale teraz w sumie od 40 minut przerwa i troszke ulzylo... krzyz czuje jakby miał pęknąc i się rozsypac na drobne kawałeczki... Też nigdzie nie jade na razie, czekam dalej.. ale obawiam się, że sie nie rozchula :/

reklama
Ja już uciekam sobie:* Dobrej nocki:*

Ciekawa jestem strasznie czy ta dzisiejsza pełnia jakoś wpłynie na rozpakowywanie...:tak:
Do jutra...

Do góry