reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

Misia też słyszałam że nie można głaskac brzuszka... babcia zawsze tak powtarzała, ale nie wiedziałam czemu to :p Jednak ile to człowiek sie dowiaduje w ciągu życia ciekawostek ;)

reklama
AGATKO widzisz jak to jest...najpierw straszy a potem cisza...ale szału już dostaję i chciałabym żeby się zaczęło na maksa...a tu psińco

Ale wy szybko piszecie; z tym glaskaniem brzucha to jest tak ze u niektórych kobiet można wywołać skurcze; glaskanie jest wskazane po 36 tyg;

KATI witaj

LARVUNIA to ja tarabanie się na dół do kuchni i napije się kawy, już tak dawno nie pilam ze zapomnialam jak pachnie i jak smskuje.

Agabre ale super miała twoja koleżanka, ja też poprosze :-)
mrsmoon kciuki za usg &&&&&&&&&&&&&&
Agatkat kciuki za egzzamin &&&&&&&&&&&&&&&&&
Doris to ciekawe, moze to u Ciebie też się rozkręci :-) kciuki zeby było ok &&&&&&&&&
Misialina ja bym choć zadzwoniła do gina, ale zobaczysz i sama zdecydujesz. Już doczytałam że wszystko ok wiec czekaj do jutra, moze gin coś poradzi a przynajmniej sprawdzi czy wszystko ok.
Cinamon będzie dobrze, Jaś sobie poradzi, a ty sie nie denerwuj :-)
Doggi to miałaś przeboje w nocy, współczuje kochana życze Ci zebyś sie juz rozpakowała bo mi cie zal...
Tusen tobie też współczuje
Doggi mnie koleżanki z pracy mówiły żeby nie dotykać brzucha, bo to ponoć bardzo drażni macice i są jakieś durne skurcze, do niczego nie potrzebne... moze cos w tym jest
Agata, LArvunia witajcie :-)

reklama
tusenfryd tak od rana Cie meczy, bidulka... mnie tylko w nocy. Moze idz do apteki po co sie meczyc ... mi mleko w 1 ciazy tez pomaglo w drugiej juz nie :sorry2:

AGATA R, Doggi smacznego :tak:

kati bry bry ;-)

edit:
a ja dzis mialam jakies chore sny... wogole do ok 2.00 brzuch mnie ciagnol... ale ogolnie jestem wyspana ;p

Do góry