reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Ja dzisiaj pół dnia spędziłam poza domem i powiem Wam ,że czuję się jakbym w ogóle w ciąży nie była jakoś tak mi lekko:)

Niestety nie dałam rady Was nadrobić bo skrobiecie standardowo od rana jak mróweczki ale wieczorkiem na spokojnie sobie siądę i poczytam:)Obiecuję:)

Dagamit śniłaś mi się dzisiaj kobieto!!A właściwie śniło mi się ,że dowiedziałaś się ile waży Twoja córeczka...w moim śnie ważyła 7200 :szok::szok::szok: lekarze koniecznie chcieli zrobić cesarkę a Ty zapierałaś się rękami i nogami ,że urodzisz naturalnie!!!!!!!!No kosmos!!Obudziłam się w lekkim szoku :tak: Mam nadzieję ,że to nie był sen proroczy bo czekałby Cię nie lada wyczyn:)hie hie (JOKE) a skąd takie głupie sny??Nie pytajcie!!

Katamisz super wiadomosci przynosisz. Teraz co chwile takie wiadomosci będziemy czytac i ogladac fotki dzieciątek
Traschka u mnie sie schłodziło i cały czas grzmi, ale burza chyba bokiem jednak przejdzie

Co za piękna wiadomość:) Brawa dla Setany!

Ja chodzę pod prysznic chyba co godzinę, jest tak gorąco że zaraz się tu rozpłynę.

U mnie jest to samo już mam dość bo mam okna wyotwierane ale to nic nie daje :/ teraz siedze przed kompem i czuje jak mi gorąco i duszno.... coś sie zbiera na burze to może się chłodniej zrobi...

reklama
Koleżanka własnie poszła..obiadek się już gotuje(fasolka po bretonsku z mlodymi ziemniaczkami) u nas upału nie ma,raczej rześkie powietrze i wiaterek+słonko:tak:

Basiu
będzie dobrze..to juz koncówka a na pewno jak będziesz monitorować ktg i usg to nic Cie nie ominie
Roselita polskie truskawki najlepsze,ostatnio jadłam niemieckie i sa ok,ale zapach nie ten sam...zjadłam miche taka z kolezanka plotki + podjadanie ;-)
Izabelko ja też ostatnio zaczęłam analizować, które ciuszki będą dobre a mam tyle słodkich na 56cm...najwyżej odetne nogawki i będą rampersy zamiast pajaców.do szpitala na wyjscie spakowałam 3zestawy(poajac+body) w róznych rozmiarach;-)
Setana!!!gratulacje!!!witamy nowego małego Bobasa:-)

Do góry