reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Mam nadzieje ze u mnie po 13.06 rozum i sprawność fizyczna wróci do stanu z przed ciąży; bo jakoś sobie niewyobrazam żebym została taka niegramotna.
Agatko święte słowa :):):)

Mamusia wszystkiego najlepszego w dniu urodzin :)

Misialina, Anapi jak miło poczytać że u Was wszystko tak dobrze, takie posty napawają mnie optymizmem i nadzieją że ja też dam radę, bo czasem różne myśli krążą po głowie...

Doggi muszę przyznać że jesteś niezłym hardkorem :) ale w sumie się nie dziwię bo pewnie tez bym się takich brzytew łapała jakby mi przez tyle czasu mówili żeby jeszcze wytrzymać a teraz cisza... na prawdę trzymam mocno kciuki żeby się u Ciebie w końcu ruszyło :)

Kurcze już nie pamiętam co miałam jeszcze napisać....

Ja dziś uderzam na wizytę - full pakiet - ktg, usg, badanie - trzymajcie kciuki żebym usłyszała od gina jedno z dwóch- albo: "Pani córeczka wcale nie jest taka duża mimo iz brzuch ma Pani jak dla bliźniaków" albo "zapraszam do szpitala na mój następny dyżur to zrobimy cesareczkę".... w tą pierwszą wersję to nie wierzę a na druga bardzo liczę :)

reklama
Właśnie dzwoniła położna która pracuje z moim ginem i chciała mi przerzucić wizytę na jutro ale jak jej powiedziałam że na rękach i nogach mam już więcej strupków od drapania niż normalnej skóry to ją skutecznie odwiodłam od tego pomysłu :) idę dzisiaj ale za parę godzin bo mają w gabinecie koreczek jak to ujęła, a ja już znam te ich koreczki - 5-6 godzin opóźnienia jak nic... ale co tam, ważne że dziś mnie przyjmą :)

madziolka kciuki za wizytę :) Ja już po mału zaczynam marzyc tez o cesarce :p bo ta moja to zaraz pewnie bedzie wazyc ze 4kg... miesiąc temu miała 2700g, więc przez ten miesiąc z tonę pewnie przybrała...

skasowałam posta wrr

Madziolka a nie myślałaś żeby na własną rękę zrobić badania aby wykluczyć zatrucie ciążowe?Ja robiłam 2 tygodnie temu, wyniki ok i drapanie ustało :)
Silvuniu nie wiem jak |Ci dziękowac za wiadomość od Zołzy! Od rana zupełny brak kontaktu z nią totalnie mnie zaniepokoił .Tak się cieszę że wszystko dobrze!

A Edgarek duży chłopak, a jaki długi! Pewnie ubranka na 56 cm pójdą w kąt!

Mamusiu WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!

Uploaded with ImageShack.us

Doggi widzę że olejek średnio na jeża działa skoro tu jesteś!

reklama
Silvuniu nie wiem jak |Ci dziękowac za wiadomość od Zołzy! Od rana zupełny brak kontaktu z nią totalnie mnie zaniepokoił .Tak się cieszę że wszystko dobrze!

Zołza ma zablokowany telefon czy coś w tym stylu... dlatego jestem w kontakcie z jej mężem. Też długo nie odpisywał i mocno się zaniepokoiłam, ale na szczęście wszystko jest ok. Widocznie potrzebowali dłuższej chwili by oswoić się z maluszkiem:) No w sumie nie takim maluszkiem;) To chyba nasz rekordzista!

Do góry